Ψήφισαν οι πολύτεκνοι με την ελπίδα εκτός από παχιά λόγια να εισπράξουν και έργα

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 03/11/2019 - 19:54

Aμέσως μετά τον καθιερωμένο ετήσιο Εκκλησιασμό του συνδέσμου τους, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 3 Νοεμβρίου στον Άγιο Ιάκωβο πόλεως Χίου...και ύστερα από τη Γενική τους Συνέλευση που ακολούθησε στις 11π.μ. οι πολύτεκνες οικογέννειες του νησιού μας ψήφισαν για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Πολυτέκνων Χίου. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού και ολοκληρώθηκαν στις 2μ.μ.

 Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολυτέκνων Χίου Άννα Βορριά, που είναι πολύ άξια και δραστήρια κατά κοινή ομολογία μελών του συνδέσμου, μίλησε στην Αλήθεια TV για τις δραστηριότητες και τις έγνοιες του Συνδέσμου Πολυτέκνων, που είναι πολλές και τόνισε ότι η ενίσχυση των Πολυτέκνων που έχουν αυξημένες ανάγκες και προσφέρουν στην κοινωνία τα μέγιστα, θα πρέπει να είναι από την Πολιτεία αυτονόητη, ειδικά σ' αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι μας.

 Οι πολύτεκνες οικογέννειες με τα παιδιά τους ενδυναμώνουν το κοινωνικό σύνολο...και στο δημόσιο βίο, εργασιακούς τομείς και οικονομία-οι πολύτεκνοι πλουτίζουν τα ''Σουπερμάρκετ''-αλλά και στελεχώνουν τον Ελληνικό Στρατό με το παραπάνω. 

Ευχής έργον θα είναι, οι πολιτικές της χώρας μας, που αντιμετωπίζει έντονο δημογραφικό πρόβλημα, να υποστηρίζουν τις πολύτεκνες οικογέννειες και τους νέους ανθρώπους που ξεκινούν τη ζωή τους για να μπορούν να κάνουν γρήγορα οικογέννεια και παιδιά.

 Τα παιδιά των πολυτέκνων οικογεννειών συνήθως είναι ιδιαίτερα άξια, έξυπνα και κοινωνικά διότι από μικρά έχουν μάθει να βοηθούν το ένα το άλλο-γιατί δε γίνεται κι αλλιώς-και αναλαμβάνουν από πολύ νωρίς υπευθυνότητες για να στηρίξουν τις οικογέννειές τους...

 ''Τα παιδιά είναι χαρά!'' όπως είπε και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολυτέκνων Χίου Άννα Βορριά. '' Όσο πιο πολλά...τόσο πιο πολύ χαρά, ζωντάνια, κίνηση...και πολλές ωφέλιμες χαρούμενες δράσεις και καταστάσεις για την οικογέννεια και τους γύρω...το μόνο πρόβλημα είναι το οικονομικό όταν έχεις πολλά παιδιά...αλλά το παλεύουμε όλοι μαζί με χαρά κι αγάπη!!!''

ekloges_gia_ena_drastirio_alla_paramelimeno_syndesmo

Σχετικά Άρθρα