Σε διαβούλευση προσεχώς ο στρατηγικός σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 07/04/2021 - 14:36

Τον στρατηγικό σχεδιασμό της δημοτικής αρχής παρουσίασε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικό Συμβούλιο Χίου ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης  Ξενάκης που τόνισε σε δηλώσεις του ότι τα χρηματοδοτικά προγράμματα που υπάρχουν προσφέρουν την δυνατότητα υλοποίησης πολλών έργων.

«Ο Δήμος της Χίου έχει επιλέξει, βάσει και του στρατηγικού σχεδιασμού να κινηθεί στοχευμένα σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις με έμφαση στην ανάπτυξη της περιφέρειας του νησιού, όπως η Αμανή, με στόχο δώσουμε κίνητρα σε νέο κόσμο να επιστρέψει στην περιοχή», ανέφερε ο κ Ξενάκης.

Ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχολεί την Τεχνική Υπηρεσία, συμφώνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών είναι η υποστελέχωση της από εξειδικευμένο προσωπικό.

«Αυτή την στιγμή από λείπουν τουλάχιστο 20 άτομα από την τεχνική υπηρεσία και την διεύθυνση προγραμματισμού» υπογράμμισε ο κ. Ξενάκης.

Μετά την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ο στρατηγικός σχεδιασμός θα τεθεί σε διαβούλευση έτσι ώστε να καταγράφουν απόψεις πριν την τελική μορφή του.

 

 

 

 

se_diavoyleysi_o_stratigikos_shediasmos_tis_dimotikis_arhis

Σχετικά Άρθρα