Χίος, Κυριακή 5 Ιουλίου

Στ.Κάρμαντζης:"Aντιπολιτευτική τακτική πίσω από την επιστολή των προέδρων της Ιωνίας "

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 13/11/2019 - 13:57

Κάλεσμα στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής Ενότητας Ιωνίας, που ζητούν με επιστολή τους γραμματειακή υποστήριξη και μηχανικούς στην ΔΕ, απεύθυνε ο δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης , τονίζοντας ότι μόνο με συνεργασία επιλύονται τα προβλήματα του τόπου.

Ο δήμαρχος Χίου, «βλεπει» αντιπολιτευτική τακτική, πισω από αυτή την επιστολή τονίζοντας ότι «αν κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να αντιπολιτευτούν τη νέα Δημοτική αρχή με αυτό τον τρόπο αυταπατώνται».

Παράλληλα ο δήμαρχος Χίου επανέλαβε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να δώσει αυξημένες αρμοδιότητες στους χωρικούς αντιδημάρχους, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δεν υπήρχε ποτέ γραμματειακή υποστήριξη στις κοινότητες.

«Ας μας πουν αν 20 χρόνια είχαν γραμματειακή υποστήριξη και τους την αφαιρέσαμε εμείς», υπογράμμισε ο Σταμάτης Κάρμαντζης συμπληρώνοντας ότι «έχουν γίνει μόδα τα αιτήματα των τοπικών κοινοτήτων για γραμματειακή υποστήριξη».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 04/07/2020 - 20:08

Και το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή θα συνεχιστούν οι εργασίες καθαρισμού πέριξ της ΒΙΑΛ, που περιλαμβάνουν όχι μόνο αποψίλωση αλλά και όργωμα των χωραφιών, αφού υπάρχει ο φόβος των κατοίκων, ότι μόλις καθαριστεί ο χώρος, θα μεταφερθούν εκεί οι σκηνές ή οι ξύλινες κατασκευές των υπεράριθμων του ΚΥΤ.

Τις εργασίες του Σαββάτου επόπτευσε ο ίδιος ο Δήμαρχος, συνομιλώντας ταυτόχρονα με τα συνεργεία αλλά και τους κατοίκους.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα , το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 23.400,00€  και προβλέπει καθαρισμούς, χορτοκοπές, μάζεμα σκουπιδιών και διαμορφώσεις αγροτικών δρόμων για διευκόλυνση των πυροσβεστικών οχημάτων.