Χίος, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Στο Ειδικό Αναπτυξιακό ο δρόμος Χίου-Καρφά

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 16/03/2018 - 14:54

«Θετική εξέλιξη» χαρακτήρισε ο αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης την ένταξη στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για το Βόρειο Αιγαίο του  έργου  του δρόμου Χίου –Καρφά με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καθώς  το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 2εκ ευρώ, περιλαμβάνει βελτιώσεις στον παραλιακό δρόμο από τα Φανάρια της Φάρκαινας μέχρι και το ύψος του ξενοδοχείου Morning Star.

Ειδικότερα προβλέπεται να υλοποιηθούν  παρεμβάσεις ώστε να αντιμετωπιστούν τα πλημμυρικά φαινόμενα που εμφανίζονται  στην περιοχή  μέχρι και έξω από το ξενοδοχείο Morning Star .

Παράλληλα να σημειώσουμε ότι  στη συγκεκριμένη πρόταση που εγκρίθηκε περιλαμβάνεται  και η πρόταση ύψους 500.000€ για την εκπόνηση της μελέτης για την μετατόπιση του παραλιακού δρόμου.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 12/12/2019 - 15:57

Με το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη συναντήθηκε ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Συλλόγου Chios Karate Academy Γιάννης Τσαρούχας από κοινού με δασκάλους και μέλη του Σωματείου και τον ενημέρωσαν για το Διεθνές Σεμινάριο και Κύπελλο “International Seminar and Cup” το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμποχώρων με μεγάλη συμμετοχή από πολλές ελληνικές πόλεις αλλά και χώρες του εξωτερικού. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Τσαρούχα και τους αθλητές του Συλλόγου για την πρωτοβουλία και τόνισε πως ο Δήμος Χίου  σταθεί υποστηρικτής ενεργειών και πρωτοβουλιών με γνώμονα την προαγωγή της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους.