Χίος, Σάββατο 11 Ιουλίου

Στο επίκεντρο των παρέδρων της Αμανής τεχνικό πρόγραμμα έργων και ιατρική κάλυψη περιοχής

Τρί, 17/09/2019 - 09:55

Το Σάββατο που μας πέρασε έγινε στο πρώην Δημαρχείο Αμανής συγκέντρωση όλων των παρέδρων, και όπως ενημερώνει σε ανάρτησή της η δημοτική σύμβουλος της περιοχής, Βιβή Ποταμούση,  ο αντιδήμαρχος δεν παραβρεθηκε λόγω υποχρεώσεων στα Καρδάμυλα.

Δυο ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν: Η εξέλιξη του τεχνικού προγράμματος του 2019 και η σύνταξη Τεχνικού Προγράμματος για την επόμενη περίοδο. Επίσης συζητήθηκε το θέμα των γιατρών και του ασθενοφόρου. Οι πάρεδροι ενημερώθηκαν για την επιστολή που έχει αποσταλεί από την Δημοτική Σύμβουλο Βιβή Ποταμούση στον Υπουργό Υγείας καθώς και για τις ενέργειες που έχουν γίνει.

Ο Αντιδήμαρχος ενημερώθηκε σχετικά από την κ.Ποταμούση.

Σχετικά Άρθρα

«Πρόκειται για τη δεύτερη άλωση της Πόλης» ανέφερε, συγκλονισμένη, η διακεκριμένη ιστορικός
Σάβ, 11/07/2020 - 12:39

Συγκλονισμένη από την απόφαση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά εμφανίστηκε στην ΕΡΤ η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ.

«Αν ακούσω ότι τα ψηφιδωτά έχουν δακρύσει δεν θα εκπλαγώ, ούτε θα ρωτήσω για ποιο λόγο χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες» είπε για να προσθέσει «χτυπούν για την χριστιανοσύνη».

Η διακεκριμένη ιστορικός εξέφρασε την άποψη ότι η εξέλιξη αυτή καταδεικνύει τη βαρβαρότητα του γειτονικού μας λαού.

«Σήμερα έγινε η πραγματική άλωση της Πόλης» ανέφερε η Αρβελέρ σε άλλο σημείο και  επικαλέστηκε δε μαρτυρία Τούρκου δημοσιογράφου ο οποίος υπογράμμισε ότι οι επέτειοι μνήμης για την άλωση της Πόλης καταδεικνύουν ότι όλα αυτά δεν ανήκουν στο τουρκικό λαό και πρέπει κάποια στιγμή να επιστραφούν.

«Όταν ένας λαός έχει ανάγκη από τέτοιους συμβολισμούς για να διατηρήσει τη συνοχή του και την ένωσή του, απέχει πολύ από τα ευρωπαϊκά δεδομένα» κατέληξε η κυρία Αρβελέρ, αναφερόμενη στις αντιδράσεις Τούρκων πολιτών μετά τη σημερινή εξέλιξη.