Συνάντηση Κώστα Μουτζούρη με Αντιπεριφερειάρχες Χίου

Παρ, 29/01/2021 - 16:22

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνο Μουτζούρη και τους Αντιπεριφερειάρχες, εκλεγμένους στη Χίο, πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Παντελής Βρουλής αναφερόμενος στην πανδημία του κορωνοϊού, σημείωσε ότι η Χίος μέχρι τώρα έχει καλή πορεία, σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας έμφαση στους εμβολιασμούς που πραγματοποιούνται σήμερα έτσι ώστε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα.

Στην συνέχεια ο Στέλιος Καμπούρης, Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας ενημέρωσε για τα σχολικά δρομολόγια και την προσπάθεια που καταβάλλει για την καλύτερη μεταφορά των μαθητών, καθώς και το νέο στρατηγικό του σχεδιασμό, που περιλαμβάνει τα νέα διδακτήρια, την επισκευή και αναβάθμιση των παλαιών, καθώς και τον εξοπλισμό τους.

Τέλος μίλησε για τον υπό σύσταση «Φορέα Νέων», που αποσκοπεί οι νέοι του Βορείου Αιγαίου να έρθουν πιο κοντά στην τοπική αυτοδιοίκηση, καταθέτοντας τις δικές τους προτάσεις τους, θέμα που προσεχώς θα τεθεί προς ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Κλείνοντας ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Νίκος Νύκτας δήλωσε ότι σε συνεργασία με τον κ. Μουντζούρη, το θέμα του τουρισμού, αποτελεί για όλους ένα σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης του τόπου. Γι’ αυτό το σκοπό ενισχύθηκε ο περιφερειακός προϋπολογισμός.

Όπως είπε, “το νησί μας χρειάζεται και αξίζει να αποτελεί σημάδι προορισμού του καινούργιου τουριστικού χάρτη στο Βόρειο Αιγαίου”.

Σχετικά Άρθρα