Χίος, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Συνεργασία Δήμου Χίου και Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

Σάβ, 06/04/2019 - 11:10

Η υπογραφή μνημονίου  συνεργασίας με το Υπουργείο Εσωτερικών και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου το απόγευμα της Τρίτης,   με στόχο την ηλεκτρονική ενοποίηση των υπηρεσιών του δήμου.

« Ο σχεδιασμός προβλέπει την εφαρμογή ενός πρωτοκόλλου εσωτερικής  επικοινωνίας των υπηρεσιών του Δήμου, που έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ενώ μέσα από την συγκεκριμένη υπηρεσία, οι Διευθύνσεις του Δήμου θα μπορέσουν να συντονιστούν συντομότερα σε χρόνο με τελικό αποδέκτη τον δημότη της Χίου» ,ανέφερε ο Μανώλης Βουρνούς, συμπληρώνοντας ότι ο Δήμος Χίου είναι ανάμεσα στους 12 δήμους πανελλαδικά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Σχετικά Άρθρα

Τους ενισχύουν με δύναμη... μηδέν
Παρ, 20/09/2019 - 23:39

Τ ποτήρι φαίνεται να ξεχείλισε για τους Αστυνομικούς στα νησιά του Αιγαίου, που ενώ προφανώς περίμεναν ενισχύσεις ειδικά για το προσφυγικό τους ενισχύουν με... μηδενική δύναμη.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω διαμαρτυρία των Αστυνομικών Ενώσεων Λέσβου, Χίου και Σάμου: 

'Οι Ενώσεις μας μετά την από 20/09/2019 απόφαση του Κατωτέρου Συμβουλίου Μεταθέσεων, να ενισχύσει τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της ΓΕ.Π.Α.Δ. Βορείου Αιγαίου με τον εξωπραγματικό αριθμό  μηδέν (0), αγνοώντας παντελώς τις ανάγκες μας σε έμψυχο δυναμικό αλλά και αυτές των πολιτών για ουσιαστική αστυνόμευση σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου που επί σειρά ετών μαστίζονται από το μεταναστευτικό-προσφυγικό, δείχνοντάς μας με αυτόν τον τρόπο την απαξίωση της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας για τα όσα δεινά ζούμε ως αστυνομικοί αλλά και ως πολίτες, μας αναγκάζει να «κατεβάσουμε ρολά». Οι αντοχές μας τελείωσαν. Το φιλότιμό μας εξαντλήθηκε. Η κοροϊδία φτάνει.                             

Ο αγώνας για εμάς τώρα ξεκινάει."

 

 

 

Γ