Συνεργασία με στόχο τη διαμόρφωση αναπτυξιακών προοπτικών στο Β. Αιγαίο

Ανακοίνωση της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο»
Παρ, 28/08/2020 - 12:09

Η διαμόρφωση αναπτυξιακών προοπτικών για το Βόρειο Αιγαίο και η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών πόρων είναι το ζητούμενο της συνεργασίας της παράταξης "Τολμάμε για το Β. Αιγαίο", με την περιφερειακή Αρχή, όπως σημειώνεται στην παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Χριστόφα:

"Διανύουμε αναμφισβήτητα μια περίοδο πολλών κρίσεων αλλά και προκλήσεων για τη χώρα μας και το Βόρειο Αιγαίο, που διαμορφώνουν τα θεμέλια, πάνω στα οποία θα στηριχθεί το μέλλον των κατοίκων των νησιών μας.

Σε αυτή τη συγκυρία είναι πιο αναγκαία από ποτέ η αναζήτηση κοινών τόπων, η συνεργασία και η σύνθεση δυνάμεων για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις αυτές.

Ανταποκριθήκαμε, λοιπόν, στο κάλεσμα συνεργασίας με την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» με στόχο την διαμόρφωση αναπτυξιακών προοπτικών και την πρόοδο των νησιών μας, με τη καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών πόρων, την έμφαση στον τομέα των Έργων Υποδομής, τον Πρωτογενή τομέα, την Επιχειρηματικότητα, τον Τουρισμό και κάθε άλλου σημαντικού τομέα (Συγκοινωνίες, Περιβάλλον, Πολιτισμός και Αθλητισμός κ.α.), οι οποίοι μπορούν να θέσουν το Βόρειο Αιγαίο σε αναπτυξιακή τροχιά.

Πριν από έναν χρόνο περίπου, οι κάτοικοι του Βορείου Αιγαίου όχι μόνο μας τίμησαν ως εκπροσώπους τους, αλλά μας ανέθεσαν και το ύψιστο καθήκον να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον στα νησιά μας.

Παραμένουμε πιστοί σε αυτό και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» για να σταθούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης."

 

Σχετικά Άρθρα