ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου: Καλή επιτυχία στα παιδιά που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις

Δευ, 14/06/2021 - 06:21

Η φετινή σχολική χρονιά που φτάνει στο τέλος της, ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά, με δυσκολίες και αρκετά προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία, εξαιτίας της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Πλέον έχουμε φτάσει στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν σε αυτή την διαδικασία, καλή επιτυχία, καλή δύναμη, ψυχραιμία, και θετική διάθεση.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια σημαντική δοκιμασία, μέσα από την οποία ανοίγονται δρόμοι για την εκπλήρωση των στόχων που βάζει ο κάθε μαθητής και η κάθε μαθήτρια. Δεν είναι όμως αυτή η δοκιμασία που θα κρίνει τα πάντα. Τίποτα δεν τελειώνει όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Ευθύνη της πολιτείας είναι να βοηθάει τα παιδιά να προχωρήσουν.

Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την μείωση αριθμού των εισακτέων στα πανεπιστήμια βάζει φραγμούς, και προσθέτει παραπάνω άγχος και πίεση στους μαθητές και στους γονείς.

Η χώρα έχει ανάγκη από μια εκπαιδευτική μεταρρύθμιση η οποία θα στηρίζει και δεν θα εξαντλεί τα παιδιά.

Εμείς, ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, και τα παιδιά μας να έχουν στο μυαλό τους ότι η επίτευξη των στόχων που βάζουμε στη ζωή, είναι ένας διαρκής αγώνας.   

 

Σχετικά Άρθρα