Θάλαμος υπερβαρικής πίεσης στο Νοσοκομείο

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 16/11/2021 - 18:44

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου Επχίας (ΠΖ) Κουτσουράδης Νικόλαος μαζί με την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Χίου Ελένη Κανταράκη, τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ Χίου Βασίλη Κίτσο και το μέλος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ Χίου Ανδρέα Παχνέβσκιϊ συναντήθηκαν σήμερα Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Βρουλή στο γραφείο του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ένα πολύ καλό και θερμό κλίμα.

Ο αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ με τον πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ. παρέδωσε υπόμνημα στον κ. Βρουλή και τον ενημέρωσε για την ανάγκη και την σπουδαιότητα της προμήθειας και λειτουργίας Θαλάμου αποσυμπίεσης στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου.

Επίσης η Διοικήκτρια κυρία Κανταράκη η οποία ήταν γνώστης της σπουδαιότητας του θαλάμου υπερβαρικής πίεσης ανέπτυξε μία εμπεριστατωμένη πρόταση που αφορούσε την διαδικασία, προμήθεια και συντήρηση του Θαλάμου Υπερβαρικής Πίεσης. Επιπλέον ανέπτυξε προτάσεις σχετικά με την εκπαίδευση και στελέχωση προσωπικού που θα απασχοληθεί.

Εκ μέρους του κ. Βρουλή, υπήρξε δέσμευση ότι θα γίνει αρωγός της προσπάθειας, δίνοντας οδηγίες και κατευθύνσεις για την όλη διαδικασία προμήθειας.

Συμφώνησε δε ότι η προμήθεια ενός τέτοιου θαλάμου θα αναδείκνυε την Χίο κάνοντάς την υγειονομικό φάρο στο βόρειο Αιγαίο προσθέτοντας ένα πολύτιμο όπλο στην φαρέτρα των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Χίου.

Επίσης συμφώνησε ότι εφόσον εγκριθεί η προμήθεια του ως άνω Θαλάμου θα αναπτύξει και τον καταδυτικό τουρισμό της νήσου.

synantisi_gia_ti_dimioyrgia_thalamoy_aposympiesis

Σχετικά Άρθρα