Χίος, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

Τηλεμαραθώνιος ενίσχυσης της Κιβωτού

Τρί, 10/12/2019 - 16:54

Τηλεμαραθώνιο ενίσχυσης της Κιβωτού οργανώνει η ΕΡΤ.

Το γνωστοποιεί η ίδια η Κιβωτός με την παρακάτω ανακοίνωση:

Θερμοί χαιρετισμοί από την Κιβωτό του Κόσμου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως οργανώνουμε με την ΕΡΤ την Δευτέρα 16/12 έναν τηλεμαραθώνιο για τα παιδιά μας,

τις μονογονεϊκές οικογένειες που στηρίζουμε  και τις ανάγκες που προκύπτουν από την φροντίδα και την ενδυνάμωση τους.

Θα υπάρχει αναφορά σε όλες τις εκπομπές της ημέρας αλλά το κυρίως μέρος που θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην Κιβωτό του Κόσμου θα μεταδοθεί από τις 17:00 έως τις 21:00.

Όπως γνωρίζετε στηριζόμαστε αποκλειστικά από την αγάπη του κόσμου και την δική σας και ως εκ τούτου ο τηλεμαραθώνιος

είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσουμε ξανά το έργο μας και τις ανάγκες που προκύπτουν από αυτό. 

Απευθύνουμε αίτημα στην αγάπη σας να ενημερώσετε την σχολική κοινότητα, τα μέλη σας, τους φίλους, τους συνεργάτες σας, και τους ανθρώπους που έχετε συνεργασία (συνεργάτες ή χορηγούς)

να συντονιστούν και να συμμετάσχουν στον τηλεμαραθώνιο αυτό πχ με τον ποιο απλό τρόπο στέλνοντας ένα μήνυμα ή κάνοντας μια κλήση στον αριθμό ενίσχυσής μας 19828.

Σχετικά Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Παρ, 24/01/2020 - 06:39
ΠΑΜΕ

Είναι απαράδεκτη η ενέργεια του υπουργού μετανάστευσης Ν. Μηταράκη να αποκλείσει από τη συνάντηση, που είχε με τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου και δημάρχους των νησιών, τη συμμετοχή εκπροσώπων των συνδυασμών στο περιφερειακό συμβούλιο. Ανάμεσα στους αποκλεισμένους ήταν και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο περιφερειακό συμβούλιο Στ. Τάσσος.

            Συνυπεύθυνος για αυτούς τους αποκλεισμούς είναι και ο περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης, ο οποίος δεν αντέδρασε και τους αποδέχθηκε, αν δεν ήταν προσυνεννοημένοι. Είναι φανερό ότι έχουν πράγματα να κρύψουν και ο υπουργός και ο περιφερειάρχης από τις συνεννοήσεις και τα παζάρια που γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες.

            Καλούμε το λαό των νησιών να συνεχίσει και να δυναμώσει την πάλη του κατά της πολιτικής του εγκλωβισμού που δημιουργεί η πολιτική της ΕΕ και της λειτουργίας παλιών και νέων hot spot. Να απορρίψει τα διλήμματα και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης. Να γυρίσει την πλάτη στα ακροδεξιά παραληρήματα του περιφερειάρχη και να μη δείξει καμιά εμπιστοσύνη στις αντικυβερνητικές δηλώσεις και διεκδικήσεις του. Άλλα δηλώνει ότι διεκδικεί δημόσια και άλλα συνεννοείται πίσω από τις κλειστές πόρτες.