Χίος, Παρασκευή 19 Απριλίου

Τραγωδία στη Σάμο: Μετανάστρια έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε

Κυρ, 14/04/2019 - 20:53

Πενήντα έναν μετανάστες και μία σορό αλλοδαπής γυναίκας, εντόπισαν το πρωί άνδρες του Λιμενικού στο Καρλόβασι της Σάμου. 

Οι μετανάστες εντοπιστήκαν στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην προβλήτα του λιμανιού και όπως δήλωσαν κατά τη διάρκεια προσέγγισης της λέμβου στο λιμάνι μια γυναίκα έπεσε στη θάλασσα.

Μετά από επιχείρηση έρευνας και διάσωσης κατά την οποία απογειώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από ιδιώτη δύτη.

Από τη Λιμενική Αρχή Καρλοβασίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: http://www.skai.gr

Σχετικά Άρθρα

Πρώτη κινητοποίηση στην Αlpha bank για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας
Παρ, 19/04/2019 - 14:21

Το σύνθημα "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" ακούστηκε σήμερα έξω από το κατάστημα της Alphabank της οδού Βλαστού, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριαρμούς κατοικιών, για χρέη στις τράπεζες.

Αφορμή οι απαιτήσεις της συγκεκριμένης τράπεζας από τον συμπολίτη Γιάννη Παληό και η απόφαση για να βγει στο σφυρί το σπίτι του, αιτία τα χρέη που πνίγουν αρεκτούς επιχειρηματίες και στη Χίο, με αποτέλεσμα - όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη της προηγούμενης Τετάρτης που έγινε στο Δημαρχείο- να συγκροτηθεί επιτροπή αγώνα που θα διεκδικήσει το "κούρεμα" των χρεών και τη ρύθμιση του τρόπου αποπληρωμής τους.

Στο χώρο έξω από την τράπεζα συγκεντρώθηκαν περί τους 50 συμπολίτες, εκπρόσωποι φορέων και ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Στ. Κάρμαντζης, ακολούθησε επίδοση του ψηφίσματος στο Δ/ντή του Καταστήματος και στη συνέχεια το ίδιο κείμενο επιδόθηκε στα γραφεία των δύο Βουλευτών, Ανδρέα Μιχαηλίδη και Νότη Μηταράκη.

Όπως είπε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ, Βασίλης Παππάς, η σημερινή κινητοποίηση είναι αρχή μιας σειράς ενεργειών που θα ακολουθήσουν για την επίτευξη του στόχου, αναφέροντας ενδεικτικά ότι αν δεν αλλάξουν πολιτική οι τράπεζες, οι πελάτες τους μπορούν να αναθεωρήσουν τη στάση τους όσον αφορά τις καταθέσεις σ'αυτές.