Χίος, Δευτέρα 20 Αυγούστου

Ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης υποσκαφών στο λιμάνι.

"ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ" ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 13/03/2018 - 15:31

Την βεβαιότητα ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα  σε όλη την προκυμαία , κατέθεσε ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Αντώνης Κέφης, με αφορμή το ξεκίνημα αποκατάστασης υποσκαφής στο χώρο πρόσδεσης των πλοίων.

«Το έργο ξεκίνησε σήμερα το πρωί», ανέφερε ο κ. Κέφης συμπληρώνοντας ότι «δεν έχουμε χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης γιατί δεν ξέρουμε τι προβλήματα  θα βρούμε».

«Πρόσφατα υπήρχε στο λιμάνι μια καθίζηση που αποκαταστάθηκε πρόχειρα, για να δώσουμε το δρόμο στην κυκλοφορία, αλλά δυστυχώς όπου έχουμε ψάξει έχουμε βρει υποσκαφές», τόνισε ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ξεπερνά τις 100.000 ενώ αρχικά θα τοποθετηθούν τεχνικοί ογκόλιθοι για την προστασία του λιμανιού και στην συνέχεια τα έργα θα συνεχιστούν με πλωτό γερανό.

xekinisan_ta_erga_yposkafis_sto_limani_hioy

Σχετικά Άρθρα

Τη Δευτέρα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV
Κυρ, 19/08/2018 - 11:02

Τι κάνει σήμερα  ο Αντώνης Κοτσακάς; Πώς βλέπει την αυριανή έξοδο από τα μνημόνια; Τι θα αλλάξει στην καθημερινότητα των πολιτών; Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Χίο τα τελευταία τρία χρόνια; Πόσο αισιόδοξος είναι για το μέλλον; Εχασε ή κέρδισε η Αριστερά από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ; Πώς βλέπει την αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας ; Οι δημοσκοπήσεις λένε την αλήθεια; Είναι μερικά από τα πολλά ερωτήματα του Δημήτρη Φρεζούλη που θα κληθεί να απαντήσει ο πρώην υπουργός Αντώνης Κοτσακάς στην εκπομπή «Η επικαιρότητα με άλλο μάτι» της «Αλήθεια TV» που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα στις 8.00 μ.μ. και στις 12 τα μεσάνυχτα αλλά και σε επανάληψη στις 4.00 μ.μ. της Τρίτης.