Υπερβάλλων ζήλος Κανταράκη σε λάθος κατεύθυνση

Δήλωση του βουλευτή Χίου και αναπληρωτή τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη
Πέμ, 28/07/2022 - 16:26

«Η χθεσινή πρωτοβουλία της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Χίου κ. Κανταράκη να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. προκειμένου να λάβει θέση για δημόσιες τοποθετήσεις μου αποτελεί πρωτοφανή κίνηση, και όχι μόνον για το νησί μας» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Χίου και αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης σημειώνοντας:

«Επιλέγοντας την εξαργύρωση των υπηρεσιών της στους κομματικούς της πάτρωνες, φτάνοντας ακόμα και στα πρόθυρα της απόπειρας φίμωσης ενός εκλεγέντα αντιπροσώπου της τοπικής κοινωνίας στο εθνικό κοινοβούλιο, η κ. Κανταράκη επιχειρεί να συγκαλύψει τις ευθύνες της για την κατάντια του Νοσοκομείου:

Την υπολειτουργία του ακτινολογικού, τα εγκαίνια αίθουσας χημειοθεραπείας χωρίς ογκολόγο ιατρό, τον εμπαιγμό με τη συνεχιζόμενη ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ, κ.α.

Όσον αφορά την ενοικίαση ασθενοφόρου από ιδιώτη, και μάλιστα κατόπιν ενεργειών του κ. Μηταράκη, είναι  προφανές ότι το Νοσοκομείο ενοικιάζει ουσιαστικά υπηρεσίες, από ιδιώτη, μια και δεν υπάρχει έλλειψη σε ασθενοφόρα, αλλά σε διασώστες.

Εκτός των άλλων, πιστή στην ιδιωτικοποίηση και απαξίωση του δημόσιου συστήματος Υγείας η κ. Κανταράκη.

Οφείλει δημόσια να απολογηθεί για τα ζητήματα αυτά, και όχι να θριαμβολογεί».

Σχετικά Άρθρα