2001: Όταν ο Γιώργος Καλουτάς μιλούσε στα… Αγγλικά για Χωροταξικό σχεδιασμό

ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62 5/6/24
Δείτε το Βίντεο
Σάβ, 08/06/2024 - 13:49

Βρισκόμαστε πάντα στο 2001 και στο Ομήρειο πραγματοποιείται έκθεση Γλυπτικής του Αντώνη Μπάκουλη. Το σχετικό ρεπορτάζ είναι της Αγγελικής Κωνσταντίνου.

Την ίδια περίοδο συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο με θέμα την αξιοποίηση ή όχι του Κορακάρη. Αξίζει να ακούσει κανείς την εισήγηση του αείμνηστου Νομάρχη Γιώργου Καλουτά, που εξηγεί τα πάντα επί χάρτου.

2001 και εκ μέρους της ΠΕΜΕΝ μιλάει στους σπουδαστές της ΑΕΝ Μηχανικών ο Μπάμπης Χατζιωτάκης. Αξίζει να παρατηρήσει κανείς ότι Διοικητής της Σχολής είναι ο μετέπειτα Βουλευτής Σταύρος Μιχαηλίδης.

Με την ευκαιρία αυτή το ΚΚΕ πραγματοποίησε ομιλία στο Ομήρειο αναλύοντας την θέση του για την δημιουργία Εθνικού Φορέα Ακτοπλοϊκών Μεταφορών.

Η εκπομπή κλείνει με μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Νομάρχη Γιώργη Καλουτά στην Χριστίνα Ψυλλή για τον Χωροταξικό σχεδιασμό του νησιού. Δείτε και κρίνετε πόσο… προφητικός ήταν.

mia_stagona_istorias_-_epeisodio_62_-_050624

Σχετικά Άρθρα