Η όπερα της μπάλας

Γράφει η Ξένη Φύλλα
Τρί, 15/06/2021 - 15:48

Μια καινούρια εποχή φαίνεται να ξεκινά για τα πολιτιστικά δρώμενα στη Χίο.

Και ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς.

Νέα παιδιά, με φρέσκα μυαλά, με σοβαρές σπουδές στο γνωστικό τους αντικείμενο, χωρίς συμπλέγματα, με χιούμορ, με έμπνευση, αλλά και με προσήλωση στην τέχνη τους, συνεργάζονται με αποκλειστικό προσανατολισμό την πραγματική ψυχική αγωγή (ψυχαγωγία) .

Το μουσικό φεστιβάλ της Χίου με τον δημιουργό Λευτέρη Βενιάδη, η Χορωδία Χίου με την καταξιωμένη μαέστρο Φαίδρα Γιαννέλου, και η χορωδία του μουσικού σχολείου Χίου, με τον λατρεμένο από όλους μας (όχι μόνο από τους μαθητές του) Μιχάλη Πιλαβά, ετοιμάζουν την μουσική εκδήλωση του καλοκαιριού, “Τhe soccer opera” που όλοι με αγωνία περιμένουμε..

Η ίδια εκδήλωση, προηγούμενα, θα παρουσιαστεί και στο φεστιβάλ της Αθήνας. Σαν Χιώτισσα αλλά και σαν μέλος της χορωδίας Χίου νοιώθω υπερήφανη, τόσο για τη συνεργασία όσο και για την ποιότητα της μουσικής δημιουργίας.

Θα αδικούσαμε την Φιλαρμονική Χίου με την δραστήρια μαέστρο Ευγενία Βορριά, που μπορεί να μην συμμετέχει σε αυτή την οργάνωση, αλλά η συνεργασία της με τη χορωδία Χίου είναι δεδομένη και δοκιμασμένη.

Θα περιμένουμε λεπτομέρειες από τους πρωταγωνιστές...

Μέχρι τότε μετράμε… μέρες.

Σχετικά Άρθρα