Μουσική βραδιά από το "Αρτιον"

Τετ, 08/06/2022 - 17:07

"Ο λαός τραγούδι θέλει". Υπακούοντας στις επιταγές του στιχουργού ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Άρτιον", προσθέτοντας μεράκι και μπόλικη αγάπη, ξεκινάει τα μουσικά ταξίδιά του, με κοινωνικό σκοπό πάντα, δανειζόμενος και αυτόν τον τίτλο.

Το πρόγραμμα "Ο λαός τραγούδι θέλει" αρχίζει από τα Αρμόλια. Η μουσική μας παρέα θα βρίσκεται το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 8μ.μ στην πλατεία του χωριού, στο εστιατόριο ΣΤ΄ΑΡΜΟΛΙΑ για να διασκεδάσει όσους βρεθούν εκεί με  ένα πλούσιο πρόγραμμα για όλα τα γούστα. Έντεχνα, λαϊκά, μικρασιάτικα, νησιώτικα, ρεμπέτικα… και παραγγελιές συμπεριλαμβάνονται σε αυτό. Και φυσικά χορός!

Απαραίτητος όμως και ο κουμπαράς. Θα βρίσκεται εκεί, περιμένοντας τον οβολό, όσων θέλουν και μπορούν, να τον γεμίσουν για τους ενοίκους του Ψυχιατρικού Ξενώνα Χίου.

Ο μαέστρος Μάριος Νεαμονιτάκης θα βρίσκεται στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Νίκος Γιαννακουλάκος στο ακορντεόν, ο Γιώργος Τσιβής στο μπουζούκι, ο Σίμος Καραολάνης στα κρουστά, ο Δημήτρης Ζαφείρης θα παίξει φυσαρμόνικα. Και θα πούν και ένα και δύο και τρία… τραγούδα. Επίσης, στην μουσική παρέα θα βρίσκονται για να τραγουδήσουν  ο Νώντας Ζήρας, η Θεοδώρα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Κουμπιάς, ο Γιώργος Σκυριώτης , ο Θοδωρής Μωραϊτης και η Βάσω Κριτάκη με το ντέφι της.

Κλείστε θέσεις έγκαιρα στο εστιατόριο "Στ' Αρμόλια" τηλ.6943908680 και 6944225517.

Σχετικά Άρθρα