Χίος, Πέμπτη 21 Μαρτίου

Παρουσιάστηκε "Ο χρόνος του νερού" του Αριστείδη Μπελλέ

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 04/03/2018 - 17:38
Από την παρουσίαση του βιβλίου

Το βιβλίο του Αριστείδη Μπελλέ ''Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ'' ένα αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Χιώτη επιχειρηματία και συγγραφέα, με συμπληρώματα... φαντασίας σε περιστατικά και σημεία, παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μαρτίου 2018 στο κατάμεστο αναγνωστήριο της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΗ στην πόλη της Χίου.

        Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΙΟΥ ''ΚΟΡΑΗΣ'', ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ''ΠΥΞΙΔΑ'' και Ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΛΙΒΑΝΗ.

        Για το βιβλίο μίλησαν οι: Παύλος Καλογεράκης επίτιμος Διευθυντής Εκπάιδευσης, Γιάννης Κολλιάρος τέως Διευθυντής Λυκείου - συγγραφέας και ο ίδιος ο συγγραφέας του νέου βιβλίου Αριστείδης Μπελλές.

        Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν οι: Χρυσάνθη Στέκα , Φιλόλογος και ο Κοσμάς Μανές , Δάσκαλος. Τον συγγραφέα και την εκδήλωση προλόγισε και χαιρέτισε ο Κωνσταντίνος Μερούσης , Φιλόλογος και Πρόεδρος του Ε.Σ. της ΔΚΙΒ Χίου ''ΚΟΡΑΗΣ''.

        Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο σπίτι φιλοξενίας της Κιβωτού του Κόσμου στο Χωριό Παιδικής Προστασίας Αίπους στο Βροντάδο Χίου.

        Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί εκπαιδευτικοί, πολύς κόσμος κλαθε ηλικίας, ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παντελής Λεγάτος και σύσσωμος ο ''ΝΗΡΕΑΣ'' και οι εργαζόμενοι σε αυτόν.

        ''Το βιβλίο αυτό είναι για αυτούς που κανούν όνειρα ...'' τόνισε ο συγγραφέας Αριστείδης Μπελλές στον επίλογο του, ευχαριστώντας την σύζυγο του για τη βοήθεια που του προσέφερε στη συγγραφή, ήταν εύθυμος και ευχάριστος  ενώ υποσχέθηκε κι' άλλα βιβλία.

Από την παρουσίαση του βιβλίου
Από την παρουσίαση του βιβλίου
Από την παρουσίαση του βιβλίου

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/03/2019 - 16:15

Οπως ενημερώνει ο  Σύλλογος "ΜΑΣΤΙΧΑ" στα πλαίσια των στόχων του που είναι η διατήρηση και η προώθηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της Χίου, αποδέχθηκε με χαρά πρόσκληση της ομάδας έκδοσης και τουρισμού ARAB WORLD TOURS του τουριστικού οδηγού "101 THINGS TO SEE & DO IN CHIOS" (101 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ & ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΧΙΟ), να ταξιδέψει στο εξωτικό Μπαχρέιν τη χώρα των μαργαριταριων.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης εκεί θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει προϊόντα με μαστίχα από τα Mastiha Shop - Mediterra SA & Kottatis products, Χιώτικες παραδοσιακές στολές προσφορά του Μορφωτικού συνδέσμου Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη "ο Φάρος", μουσικές επιλογές Γιώργος

Ζηρριάς (Υπεύθυνος χορευτικής ομάδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Τοπικής Διοίκησης Χίου (International Police Association) και παράλληλα θα διανείμει φυλλάδια τουριστικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

 

Ο Σύλλογος "ΜΑΣΤΙΧΑ" θα εκπροσωπηθεί από την Πρόεδρο  Άννα Κλαδιά και ένα μέλος.

Θερμές ευχαριστίες στις αεροπορικές εταιρείες AEGEAN AIRLINES & GULF AIR (GOLD STAR

AVIATION)