Σεμινάρια "ντεκουπαζ" από το "Άρτιον"

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου
Πέμ, 07/04/2016 - 15:24

 Ένα ακόμα σεμινάριο - εργαστήρι προστίθεται στον εαρινό κύκλο μαθημάτων για τα μέλη και τους φίλους του «ΑΡΤΙΟΝ», αλλά και για όποιον άλλον θέλει να μάθει ή να εξελίξει την τεχνική του στην πολύ εύκολη, δημιουργική και χρηστική τέχνη-χειροτεχνία του “ντεκουπαζ

(σύνθεση διακόσμησης επιφανειών με βάση την επικόλληση χαρτιού).

  Τα πολύ έμπειρα διδάσκοντα  μέλη μας (που διαθέτουν και ειδική πιστοποίηση για την τεχνική τους) θα μυήσουν τους ενδιαφερόμενους στον τρόπο αυτό διακόσμησης μικρών και μεγαλύτερων επιφανειών, μέσω μεικτών τεχνικών (mix media) και εφαρμογών τους σε ξύλο, γυαλί, μέταλλο, ύφασμα, κεραμεικά, καμβά κ.ά. Έτσι, δημιουργώντας, παλαιώνοντας ή αναπαλαιώνοντας (και με τη μέθοδο της πατίνας) διάφορα μικρά ή αντικείμενα για το σπίτι μας ή για δωράκια με εύκολο, ευχάριστο τρόπο και οικονομικά υλικά, θα διευρύνουμε τη φαντασία μας και θα μεταμορφώσουμε τις δημιουργίες μας σε πραγματικά έργα τέχνης.

   Τα σεμινάρια- εργαστήρια, στα οποία θα διδάξουν οι κ.κ. Σαυρούλα Καρκατζούλη και Άννα Κλαδιά, θα πραγματοποιηθούν σε δύο τμήματα με αυτοτελή μαθήματα, για αρχάριους και προχωρημένους, ενώ όσοι ολοκληρώσουν τον κάθε κύκλο θα λάβουν ειδική βεβαίωση από το Σύλλογο “ΑΡΤΙΟΝ” και τις διδάσκουσες.

    Λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους παρέχονται στα τηλέφωνα

6944781591 και 6945791287.

Σχετικά Άρθρα