Τα δάκρυα της Αμανής

«Αυτοπροσώπως» στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Σχολείων της Βολισσού Πολυξένη Παραγυιού
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 11/03/2024 - 07:08

Γεννήθηκε στην Αμερική το 1981 αλλά σε ηλικία 2 μηνών οι γονείς της αποφάσισαν ότι η χώρα αυτή δεν είναι για… παιδιά και επέστρεψαν στην πατρίδα και στην Βολισσό.

Εκεί μεγάλωσε και ζεί η Πολυξένη Παραγυιού. Εργάζεται στο Λιμενικό Σώμα, στον Σταθμό των Καρδαμύλων και είναι ίσως η μοναδική Βολισσιανή, που κάνει σχεδόν καθημερινά το δρομολόγιο Βολισσός – Καρδάμυλα, αγαπώντας και τους δυό τόπους.

Την Βολισσό δε τόσο πολύ, που αποφασίζει ότι η πόλη δεν είναι τόπος για μεγάλωμα παιδιών και μετακόμισε και ζεί μόνιμα με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά της στο χωριό.

Σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων των Σχολείων της Βολισσού και καλεσμένη από τον Γιάννη Τζούμα την Πέμπτη στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» εξηγεί τους λόγους αιμορραγίας των μαθητών στην Αμανή.

Δεν κρύβει την συγκίνηση της μιλώντας για το χωριό της και δεν παραλείπει εκτός από να εκφράσει τα παράπονα της για την εγκατάλειψη της πολιτείας, να κάνει προτάσεις για να αντιστραφεί το κλίμα και να ζωντανέψει ξανά η περιοχή.

aytoprosopos_polyxeni_paragyioy

Σχετικά Άρθρα