Χίος, Τρίτη 28 Ιανουαρίου

Τα... παπούτσια της Βίκυς ζωντανεύουν τηλεοπτικά

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 27/11/2019 - 06:32

Το δεύτερο βιβλίο της Βίκυς Σγουρέλλη... ζωντανεύει τηλεοπτικά την Παρασκευή στην «Αλήθεια ΤV» στην εκπομπή «Χιοσκόπιο» με τίτλος του «Τη νύχτα που τα παπούτσια ζωντανεύουν» 

Όπως τονίζεται στην συνέντευξη που δίνει στον Γιάννη Τζούμα η ιστορία διαδραματίζεται στην πόλη της… φαντασιοπληξίας, έχει...πατώματα… σνομπάρους… ΜΥΠ (Μυστική Υπηρεσία Παπουτσιών) και… αρβυλονομία.

Πρόκειται δηλαδή για ένα βιβλίο με πολλαπλές αναγνώσεις, που διαβάζεται ευχάριστα από μικρούς αλλά και από μεγάλους... μικρούς.

Περισσότερα στους τηλεοπτικούς δέκτες.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 26/01/2020 - 18:57

Στο πλαίσιο εορτασμού της Θυμιανούσικης Μόστρας και Καρναβαλιού 2020 ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Θυμιανών ξεκινά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Τούτες οι μέρες το ΄χουνε…!» ,το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στις 7.00 μ.μ. στο Ομήρειο.

Δρώμενα, χοροί και τραγούδια της Αποκριάς από το Βόρειο Αιγαίο και τις Κυκλάδες μέχρι τη Μακεδονία και τη Μικρά Ασία θα παρουσιαστούν επί σκηνής από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου σε ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, διονυσιακό και άκρως απολαυστικό!

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τους ήχους τους οι μουσικοί από τη Νάουσα, Νίκος Ψαθάς, Δημήτρης Παζαρέντσης, Πασχάλης και Χρήστος Καρβουνάρης

και από τη Χίο οι αδελφοί Αυγουστίδη.