Τριήμερο εκδηλώσεων με Χιώτες καλλιτέχνες στην πλατεία

Με πρωτοβουλία του Δήμου Χίου
Παρ, 23/07/2021 - 15:41
Γιάννα Φαφαλιού

Tριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία της Χίου με πρωτοβουλία του Δήμου, αύριο Σάββατο 24/07, την Κυριακή 25/07 και την Δευτέρα 26/07, με τη συμμετοχή Χιωτών Καλλιτεχνών.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο στις 21.30 θα παρουσιαστεί έντεχνο και παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα από τους τοπικούς μας καλλιτέχνες Κώστα Μπογιατζή, Πηνελόπη Γκίκα και το συγκρότημα του Παντελή Λύκου.

Την Κυριακή στις 21.00 η Χιακή Ένωση Ελευσίνας θα παρουσιάσει χορούς της Χίου και στην συνέχεια στις 21.30 θα ακολουθήσει συναυλία με τη Γιάννα Φαφαλιού.

Τη Δευτέρα θα λάβει χώρα βιβλιομουσική βραδιά όπου στο πρώτο μέρος θα διεξαχθεί ομιλία με θέμα την αξία της Φιλαναγνωσίας από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Δημήτριο Φρεζούλη και έπειτα τη σκυτάλη θα λάβει το Ωδείο «Αιγαίας» το οποίο θα παρουσιάσει αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκι.

Λόγω της υφιστάμενης υγειονομικής κρίσης θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Το κοινό που θα παρευρεθεί στις ανωτέρω εκδηλώσεις θα πρέπει να είναι καθήμενο και απαραιτήτως να φοράει μάσκα για την προστασία και την υγεία όλων μας.

Σχετικά Άρθρα