Βραδιά τιμής και μνήμης

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓ. ΕΡΜΙΟΝΗΣ
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 30/07/2018 - 17:02
Βραδιά τιμής και μνήμης

Μια μικρή εκδήλωση τιμής για την προσφορά της αεικίνητης και αειθαλούς Αννας Σουρέ (που διάγει το 95ο έτος της ηλικίας της) στα πολιτιστικά πράγματα της Χίου περιελάμβανε η χτεσινή «Βραδιά μνήμης» στο λιμανάκι της Αγίας Ερμιόνης… Με την παρουσίαση των δύο βιβλίων της, αλλά και με την ίδια να απαγγέλει ένα ποίημά της και να τραγουδά ένα δικό της τραγούδι.

   Παράλληλα ήταν ένα λιτό μνημόσυνο στον αείμνηστο Γιώργο Πρινιά ο οποίος μέσα από μια συνέντευξη που είχε δώσει το 2000 για την εκπομπή «Ανθρώπινες Διαδρομές» μας ξενάγησε, με γλαφυρότητα, στην παλιά προκυμαία και την Απλωταριά…

   Μεγάλη η προσέλευση κόσμου για μια ακόμα Κυριακή και απόλυτη ικανοποίηση εκ μέρους όλων. Εκτός των άλλων παραβρέθηκε και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Λινός, ο ποιητής και συγγραφέας Γιώργης Διλμπόης, η συνθέτης και μουσικόςΚική Καγιαβά, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βικτ. Αμπαζή κ.α.

   Επιτυχία σημείωσε χτες και ο 2ος διαγωνισμός γλυπτικής στον Καρφά που διοργανώθηκε από τον ΜΕΟΘ. Πολλές οι συμμετοχές και χαρούμενο το κλίμα και πολλά τα γλυπτά στην άμμο. Μπράβο παιδιά και του χρόνου!

Σχετικά Άρθρα