Ελλάς, το Μεγαλείο σου

Δευ, 06/06/2016 - 19:23

Φουρκισμένος Αηδιασμένος και αγανακτισμένος απ’ όσα βλέπω , ακούω, και διαβάζω από τα τοπικά ΜΜΕ και όχι μόνον και με αφορμή τα τελευταία διαδραματισθέντα γεγονότα στην ΒΙΑΛ και στο Χαλκειός, αναγκάζομαι να γράψω τα ακόλουθα: Είχα σκοπό να μη ξαναγράψω γεγονότα σχετικά με το προσφυγικό. Σ’ αυτό παίζονται μεγάλα παιχνίδια και συμφέροντα στην Διεθνή σκακιέρα!

Το κακό είναι ότι την πληρώνει δυστυχώς ο Συριακός Λαός, γυναίκες, παιδιά και ευπαθείς άνδρες από αλλοεθνείς μετανάστες και κυρίως Αφγανούς - Μαροκινούς και Πακιστανούς που βρίσκονται ακόμη στην Παλαιολιθική εποχή.

Καθημερινά ακούμε και βλέπουμε εγκληματικές πράξεις και γεγονότα που δημιουργούν στα διάφορα κέντρα πανελλαδικά. Δυστυχώς την φιλοξενία του Ελληνικού λαού την έχουν εκλάβει ως αδυναμία και υποχρέωση μας. Κάποιος πρέπει να τους δώσει να καταλάβουν ότι ευρίσκονται σε άλλο κράτος στο οποίο υπάρχουν Σύνταγμα και νόμοι, ήθη και έθιμα Ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία, που πρέπει να τα σέβονται και να τα υπακούουν, δεν είναι ανεξέλεγκτοι.

 

Τώρα βέβαια για ποιο κράτος αναφερόμαστε !

Στο ανύπαρκτο;

Το μπάχαλο; 

 

Που το διαφεντεύουν τα αρπακτικά που επί τόσα χρόνια κατέστρεφαν στο διάβα τους με τις χιλιάδες απεργίες, πορείες και συγκεντρώσεις τους. Έσπαγαν λεηλατούσαν έκαιγαν από πανεπιστήμια τράπεζες, καταστήματα, ξήλωναν μάρμαρα( δεν ξέρω πόσους τόνους μάρμαρα έχουν σπάσει στην Αθήνα, νομίζω 500 τόνους.) Ρήμαξαν το κράτος, έφεραν την οικονομία μας σ’ αυτό το μεγάλο χάλι φυσικά όχι μόνο αυτοί, αλλά και οι εκάστοτε ανίκανοι κυβερνώντες, που εν ονόματι της ψηφοθηρίας έκαναν τους Κινέζους, την πάπια και δεν άφηναν την αστυνομία να επιβάλει την τάξη. Και μην μου πείτε ότι η αστυνομία δεν μπορεί;

 Όλοι μας το ξέρουμε ότι αν την αφήσουν οι πολιτικοί να κάνει την δουλειά της χωρίς παρεμβάσεις πιστεύω δεν θα κουνιέται φύλλο.

 Κύριοι της πολιτικής εξουσίας και συμπαρομαρτούντα ανδρείκελα. Ένα πράγμα να βάλετε στο μυαλουδάκι σας ότι υπάρχουν και οι Έλληνες με φιλότιμο, με πατριωτισμό, που έχουν συναίσθηση του καθήκοντος τους. Είναι πραγματικοί ηγήτορες διότι έτσι έχουν εκπαιδευτεί και έχουν μάθει από την παιδεία τους και την μακρόχρονη εμπειρία της ζωής μέσα στην κοινωνία μας.

 Τολμήσατε άσχετοι, κουλτουριάρηδες της πεντάρας να κατηγορήσετε τον Σταμάτη Κάρμαντζη, έναν άνθρωπο που έδειξε υπευθυνότητα και ρισκάρισε ακόμη και την σωματική του ακεραιότητα για να συγκεράσει, κατευνάσει και να ηρεμήσει τα ξεσηκωμένα πλήθη για να μην χυθεί αδελφικό ελληνικό αίμα;

 Τολμάτε και μιλάτε χωρίς ντροπή; Ευτυχώς και συνέτρεξαν ο αστυνομικός διευθυντής κ. Αυγερινός μαζί με τον κ. Κεβόπουλο και άλλους αξιωματικούς, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος ο παπά -Γιώργης Κωνσταντίνου της Καλλιμασιάς, (μπήκαν ανάμεσα στον ξεσηκωμένο λαό και τους αστυνομικούς) και τολμώ να βροντοφωνάξω για μια ακόμη φορά ότι είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι Καλλιμασιώτης που βγάζει, γεννά και προβάλει τέκνα με φωτεινό ανάστημα και ως φωτεινοί φάροι ρίχνουν άπλετο φως χριστιανικής συναδελφοσύνης στην κοινωνία μας και σ’ όλους τους Λαούς.

 Πώς δεν τρέξατε εσείς πειθήνια όργανα του Σουλτάνου σας του χαμογελαστού παιδιού που δεν τόλμησε να σας αντικρίσει όταν ήρθε στη Χίο και σαν φυγάς την κοπάνησε από την πίσω πόρτα του Αεροδρομίου;

Πώς δεν έτρεξαν οι βουλευτές μας και οι άλλοι αιρετοί άρχοντες, αλλά έδειξαν την αθαρρεσιά τους; Εσείς κάθεστε σαν τις κλώσες και σας βιάζουν με γαϊδουρίσια αγγούρια και δεν βγάζετε άχνα! Και λέτε από πάνω και ευχαριστώ. Χαζοχαρούμενοι!

 Μας έχουν ξετινάξει, μας έχουν ξεπουλήσει, μας ρούφηξαν ακόμη και το οξυγόνο που αναπνέουμε και δεν τολμάτε να πείτε ούτε μια λέξη. Αν αυτά όλα τα μέτρα και τους νόμους τους είχε πάρει οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση θα είχατε κάψει όλη την Ελλάδα. Ντροπή σας Θρασύδειλοι! Να ξέρετε όμως ότι πάντοτε και παντού υπάρχει η Ελληνική ψυχή που δεν σβήνει. Υπάρχει η Ορθοδοξία που εκπέμπει φως και όραμα.

 Η ζωή μου όλη...!

 

 Υπήρξαν στο παρελθόν ένας σχιζοφρενής που αναφώνησε μέσα στο παραλήρημα της τρέλας του «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» και αργότερα μετά από λίγα χρόνια ένας άλλος παραμυθάς που με τις ενέργειες του και την πολιτική του κατέστρεψε την οικονομία της πατρίδας μας αναφώνησε από τους εξώστες η «ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ». Ίσως αυτές οι λέξεις είναι το μόνο καλό που μας άφησαν από τα χρόνια που κυβέρνησαν την Ελλάδα μας.

 Να ξέρετε όλοι σας όμως ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Ξέρω ότι μερικοί θα με χαρακτηρίσετε ρατσιστή ίσως και χουντικό αλλά δεν ιδρώνει το αυτί μου, δεν μου καίγεται καρφάκι διότι είμαι Έλληνας Πατριώτης! Χριστιανός Ορθόδοξος και μπορώ και κοιτάζω με θάρρος τον ουρανό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λ

 

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή