Χίος, Σάββατο 6 Ιουνίου

Εξοβελισμός, απέλασις

Τρί, 11/06/2019 - 06:15
Λευτέρης Πυκνής

 Δύο αρχαίες λέξεις που έχουν το ίδιο νόημα περίπου με μερικές παραλλαγές ! 

Θα μου πείτε τι μας ενδιαφέρουν αυτές οι λέξεις;

 Καί όμως έχουν την μεγάλη σημασία στην σημερινή εποχή που ζούμε !

Έχω το κουσούρι να παρακολουθώ την επικαιρότητα όλα τα τοπικά, Πανελλαδικά και Παγκόσμια γεγονότα από ολα τα ΜΜΕ ,ραδιόφωνο ,Τηλεόραση  και το τελευταίο διάστημα διαδίκτυο ! Μόλις πριν. Λίγα λεπτά άκουσα απο ραδιοφώνου οτι δυο αλλοδαποί στο κέντρο των Αθηνών μαχαίρωσαν υπάλληλο περιπτέρου και τον φίλο του που βρισκόταν κοντά ! Ευτυχώς η αστυνομία έκανε την δουλειά της και μετα από λίγο τους συνέλαβε !

Και ρωτώ τους απερχόμενους ευτυχώς καρεκλοκένταυρους κυβερνώντες με ολα τα ψηφίσματα τους νόμους και τους ποινικούς κώδικες που και την τελευταία ακόμη στιγμή ψήφισαν για να μας ταλαιπωρούν και να μας βάζουν σε μπελάδες και δικαστικές περιπέτειες ,μέ ποιόν τρόπο οι άμοιροι δικαστές θα τούς δικάσουν ; Και εάν χρειαστεί να τους καταδικάσουν ! Και τί θα γίνει μαυτό; και στην φυλακή να μπούν τη άλλη μέρα πάλι θα βγούν ! Και δέν είναι μόνο αυτό ,αλλά τους δίνουμε και επίδομα επικαλούμενοι οτι ειναι πρόσφυγες και μετανάστες ! 

ΟΧΙ ρέ του κερατά ούτε πρόσφυγες είναι ούτε μετανάστες ειναι ! Είναι μιά εγκληματική φάρα που μας έχει καθίσει στο σβέρκο ,μας βιάζουν, μας κατακλέβουν ,μας σκοτώνουν και σάν βλάκες και κότες καθόμαστε και τους χαϊδεύουμε ,τους ταΐζουμε ,τους ποτίζουμε ,έχουν προτεραιότητα και πρόσβαση στα νοσοκομεία και εμείς οι ´Ελληνες ασφαλισμένοι που πληρώνουμε είμαστε ασθενείς τρίτης κατηγορίας !

Δέν θελω να κατηγορήσουμε τους γνήσιους οικογενειάρχες πρόσφυγες πολέμου που έφυγαν από τις πατρίδες τους για να σωθούν !

Μήν τολμήσει κανένας κουλτουριάρης να με πεί ρατσιστή ή ξενοφόβο ή φασίστα γιατί θα τον πάρει ο διαβολος ! Είναι πλέον καιρός οι αρμόδιες αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν την ήρα από το σιτάρι ! Όλοι οι παραβατικοί ,εγκληματίες ,δολοφόνοι ,παράνομοι ,δηλαδή η φάρα η σάρα και το κακό συναπάντημα πρέπει να εξ αποστέλλονται από εκεί που μας κουβαλήθηκαν ! Ο κόμπος έφθασε πλέον στο κτένι !  

    Απέλασις λοιπον και Εξοβελισμός ..! Πρέπει να εφαρμοστούν οι ηθικοί νόμοι και όχι οι μεσοβέζικοι που μας άφησαν κληρονομιά οι αριστερόστροφοι κυβερνώντες !

Αυτές είναι οι πρωινές  μου σκέψεις και προβληματισμοί ,ξημέρωμα μιας καινούργιας μέρας που όλοι εμείς οι ´Ελληνες θα χαράξουμε εάν το επιθυμούμε νέα πορεία για να μπορούμε να ξανά κυκλοφορούμε ελεύθερα όλο το εικοσιτετράωρο και να ανοίξουμε ξανά στίς γειτονιές μας τις πόρτες και τα παράθυρα μας ! 

Εύχομαι καλά μυαλά !

Χίος  11  ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 Λευτέρης Πυκνής(Μαλλιάς)Καλλιμασιώτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή