H αλήθεια σώζει

Τρί, 13/10/2020 - 16:19
Γεωργούλης Θανάσης

Πριν την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και την κατάληψη της πόλης Αφρίν, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας είχε επισκεφτεί επισήμως την κ. Μέρκελ και υπέγραψε πάνω από τριάντα συμφωνίες με την Γερμανική Πολεμική Βιομηχανία. Επρόκειτο για αληθινά όπλα σαν και αυτά που συστηματικά προμηθεύει η Γερμανία την Τουρκία.

Εκείνες τις μέρες, συγκεκριμένα στις 19-2-2018, έγραψα ένα κείμενο με τίτλο «Γερμανία – Τουρκία, συμμαχία» που κυκλοφόρησε στον τοπικό Tύπο. Παραθέτω μια φράση: «Όμως η Τουρκία δεν εξασφάλισε μόνο το πολεμικό υλικό που απαιτείται για τη δημιουργία περισσότερων προσφύγων αλλά εξασφάλισε και 3+3 δισεκατομμύρια Euro σαν βοήθεια για τις ανάγκες του προσφυγικού προβλήματος που η ίδια δημιούργησε εξοπλίζοντας τον ISIS και την αντιπολίτευση του κ. Ασάντ ξεκινώντας έτσι τον πόλεμο στη Συρία».

Εδώ πρέπει να συμπληρώσω ότι εκείνη την εποχή που ο Ερντογάν, για καθαρά δικούς του λόγους, αποφάσισε να διαλύσει την Συρία του Ασάντ, ο Αμερικανικός παράγοντας παραπλανήθηκε πιστεύοντας ότι ο εχθρός των εχθρών των ΗΠΑ δεν μπορεί παρά να είναι φίλος των ΗΠΑ. Αμ δε… ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ δεν είναι μόνο ο τίτλος κειμένου που έχω ήδη δημοσιεύσει αλλά είναι και ο άνθρωπος που έχει στο τσεπάκι του πολλούς προέδρους υπερδυνάμεων λόγω ακριβώς της μοναδικής ικανότητας που έχει στην παραπλάνηση: taqiyya.

Πάρτε για παράδειγμα τους νέους πρόσφυγες τους οποίους προέβλεψα ότι θα δημιουργήσει η Τουρκία στο Αφρίν με τα όπλα και τα χρήματα που της έδωσαν οι Γερμανοί. Οι πρόσφυγες από την περιοχή του Αφρίν είναι ήδη εδώ, όμως κανείς δεν σκέπτεται να βομβαρδίσει την Τουρκία ή την Γερμανία που τους δημιούργησαν σκόπιμα. Αντιθέτως όλοι προσπαθούν να λύσουν το προσφυγικό πρόβλημα εδώ στην πατρίδα μας και όχι στην πατρίδα των προσφύγων, συμμετέχοντας έτσι σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας επειδή η Τουρκία είναι… σύμμαχος χώρα.

Ο Ερντογάν δηλαδή εξευτελίζει όχι μόνο τους Κούρδους αλλά και εμάς τους Ευρωπαίους τους ίδιους, που συμμετέχουμε στον ξεριζωμό αυτών των ανθρώπων και την μεταφύτευση τους εκεί ακριβώς που επιθυμεί ο σουλτάνος δηλαδή εδώ…!Εδώ και χρόνια οι Κούρδοι καταγγέλλουν την Τουρκία ότι ρίχνει χημικά δηλητήρια στις σπηλιές του Κουρδιστάν για να μη μπορούν να καταφύγουν σε αυτές οι Κούρδοι μαχητές και ο Κουρδικός λαός που βρίσκεται υπό διωγμό. Αυτό θυμίζει τους Γερμανικούς θαλάμους αερίων στον παγκόσμιο πόλεμο. Αν η χρήση χημικών είναι το πρόβλημα, τότε γιατί οι Δυτικοί βομβαρδίζουν τον Ασάντ και όχι τον Ερντογάν τον παραπλανητή; 

Δεν τον βομβαρδίζουν, (ακόμα), γιατί έχουν κάνει συμφωνίες δισεκατομμυρίων μαζί του και γιατί τον προστατεύει η Γερμανία και οι σύμμαχοί της. Στην βάση όμως, δηλαδή σε κοινωνικό επίπεδο, το πρόβλημα προκύπτει από αυτό που ονομάζω εξισλαμισμός του δυτικού ριζοσπαστισμού. Είναι γνωστό ότι ο Ερντογάν ξεκίνησε από την αριστερά, όπως ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι με την Ιταλική Σοσιαλιστική Δημοκρατία, η οποία μας κήρυξε τον πόλεμο το 1940.

Ο Χίτλερ ήταν σοσιαλδημοκράτης δηλαδή κάτι πιο light από το Κ.Κ. του Στάλιν, και γι’ αυτό οι κομμουνιστές του αρνούνται τον τίτλο του αριστερού, όπως συμβαίνει και σήμερα μεταξύ Κ.Κ. και Σύριζα.

Ο Ερντογάν μάλιστα ξεκίνησε μοιράζοντας ψωμί στους φτωχούς, σαν μεγάλος λαϊκιστής που ήταν και είναι ακόμα.

Οι αριστερές καταβολές του, όπως βλέπουμε, δεν τον εμπόδισαν καθόλου να εξελιχθεί σε έναν δεινό ισλαμιστή, επειδή το Ισλάμ ήταν και είναι πάντα πάνω από τα έθνη και τα κράτη, ακριβώς όπως και ο μαρξισμός. Δηλαδή ο λεγόμενος Διεθνισμός δεν είναι μια σοσιαλιστική επινόηση. Τον Διεθνισμό τον είχε επινοήσει και απαιτήσει δια πυρός και σιδήρου, ο ίδιος ο Μωάμεθ, πολύ πριν τον Μαρξ, για τους ίδιους ακριβώς «μαρξιστικούς» λόγους, προκειμένου δηλαδή να αντιμετωπιστούν οι τοπικοί πατριωτισμοί, (και εθνικισμοί σήμερα), οι οποίοι εμποδίζουν την εξάπλωση της επανάστασης, δηλαδή του Ισλάμ.

Ο ισλαμικός ιμπεριαλισμός κατάλαβε, πολύ πριν τον Μαρξ, ότι οι υπάρχουσες πολιτιστικές ταυτότητες των διαφόρων λαών, πρέπει να «θυσιαστούν» για το καλό του Ισλάμ. Έτσι, μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού, της Σοβιετικής Ένωσης, που είχε τις ίδιες ακριβώς απαιτήσεις, οι αριστεροί έμειναν ορφανοί στους πέντε δρόμους, εκεί δηλαδή που τους βρήκε ο Ερντογάν. Για αυτό ακριβώς, δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι ο Ερντογάν έχει ξεγελάσει τους αριστερούς, οι οποίοι του κτίζουν τώρα τη Νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία, εργαζόμενοι με τον ίδιο φανατισμό μέσα στις ΜΚΟ, οι οποίες προωθούν τους ισλαμιστές και τα άλλα θύματα του σουλτάνου προς τον τελικό στόχο: την Βιέννη…

Στην Συρία διαμένουν προς το παρόν κάποιοι από τους μελλοντικούς κατοίκους της Ευρώπης. Οι περισσότεροι (πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια) ζουν στην βόρεια και υποσαχάρια Αφρική, το Ιράκ, το Πακιστάν και αλλού. Σε όλους αυτούς τους Ισλαμιστές, ο ισλαμιστής Ερντογάν έχει πει και υποσχεθεί ότι η Ευρώπη θα γίνει γη του Ισλάμ. Ταξιδεύει στις χώρες τους, τους παρακινεί, τους βοηθάει με λεφτά των ευρωπαίων φορολογούμενων, τους πουλάει βίζες και οργανώνει τις μεταναστευτικές ροές με τις ΜΚΟ του, σε όλη τη Μεσόγειο και την Μαύρη Θάλασσα.

Έτσι, το κυρίως πιάτο που μας σερβίρει ο Ερντογάν είναι το μεταναστευτικό πρόβλημα, ενώ τους πρόσφυγες που δημιουργεί ο ίδιος άμεσα στην Συρία τους χρησιμοποιεί σαν dressing για να μας παραπλανά συγκινώντας μας προσθέτοντας, στο χαρμάνι την λέξη πρόσφυγας. Επαναλαμβάνω, αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Γι’ αυτό, όλη η συζήτηση που γίνεται στην Ευρώπη για το «προσφυγικό πρόβλημα» είναι κάλπικη από κάθε άποψη. Δηλαδή η «φιλανθρωπία» των χρήσιμων ηλιθίων και των ΜΚΟ που βοηθούν τον ισλαμοφασίστα Ερντογάν, τον ιμπεριαλιστή να στήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία πάνω στα κεφάλια μας, έρχεται σε σύγκρουση με τον «ρατσισμό» εκείνων που αντιστέκονται στον εξισλαμισμό και την αντικατάσταση του πληθυσμού της Ευρώπης. NO BORDER ήταν και είναι το σύνθημα του κάθε Χίλτερ και κάθε πονηρού κατακτητή.

Ο Ερντογάν εξαπολύει εναντίον μας το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης, και αν δεν ληφθούν μέτρα εναντίον του από Γαλλία, Αμερική και Ρωσία, τότε θα δούμε μιναρέδες παντού, ακόμα και στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης, όπως τους βλέπουμε και γύρω από την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης. Άλλωστε αυτό είναι το όνειρο του Ερντογάν του Μεγαλοπρεπή.

Σταματήστε τον τώρα γιατί ο χρόνος δουλεύει για αυτόν και κάποια στιγμή θα είναι πολύ αργά για εμάς, τον πολιτισμό μας και τον τρόπο της ζωής μας.

 

Υ.Γ.: Προς τους μισθοφόρους εθελοντές:

Αν κάποιος πεινάει μην του δώσεις το ψάρι αλλά μάθε τον να ψαρεύει. Η Αφρική, σύμφωνα με τον ΟΗΕ διαθέτει το 60% της καλλιεργήσιμης γης του πλανήτη η οποία είναι ικανή να θρέψει σχεδόν όλη την ανθρωπότητα. Να πάτε στην Αφρική…