Ο απόλυτος εξευτελισμός - Όσο υπάρχουν Αυστραλοί Δικαστές υπάρχει και ελπίδα

Τρί, 11/01/2022 - 20:22
Γεωργούλης Θανάσης

Ελπίζω να γίνει η οδυνηρή εμπειρία μας από την επιδημία του κορονοϊού, αφορμή να αναλογιστούμε τι φταίει για το γεγονός ότι οι κοινοβουλευτικές δημοκρατίες διολισθαίνουν ταχύτατα προς την τυραννία και τον αυταρχισμό. Ας μας προβληματίσει το γεγονός ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε την επιδημία το μονοκομματικό κομμουνιστικό κράτος της Κίνας το οποίο δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τα πολιτικά δικαιώματα, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ με εκείνον που την αντιμετωπίζουν σήμερα τα υποτιθέμενα δημοκρατικά κράτη της Δύσης. Ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε καλούς εμβολιασμένους και κακούς ανεμβολίαστους το υποκριτικό χάιδεμα των εμβολιασμένων, οι οποίοι φέρουν και μεταδίδουν τον ιό, ο αποκλεισμός  από την κοινωνική ζωή, και ο ανελέητος εκβιασμός των ανεμβολίαστων  και η ενοχοποίηση τους  για αμαρτίες άλλων, δεν είναι δίκαια πράγματα, ούτε προστατεύουν την υγεία μας. Αντιθέτως προωθούν την αδικία, την αισχροκέρδεια, π.χ. της BioNTech, τον διχασμό και τον θάνατο. Η Δημοκρατία εάλω.

Το ψήφισμα της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Ευρωπαϊκού συμβουλίου (2361 της 27/1/2021) λέει ότι: «Οι κυβερνήσεις οφείλουν να ενημερώσουν τους πολίτες ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν υπόκειται σε πολιτική, κοινωνική ή άλλη πίεση για εμβολιασμό αν δεν το επιθυμεί». Παρόλα αυτά οι ανεμβολίαστοι, έναν χρόνο μετά, εκβιαζόμαστε, ενώ είναι γνωστό το ψήφισμα αλλά και το γεγονός ότι ο εκβιασμός είναι βασικό χαρακτηριστικό των παλιανθρώπων του υποκόσμου, οι οποίοι βέβαια δεν θένε το καλό μας, και δεν πρέπει να τους εμπιστευόμαστε.

Σ’ αυτόν τον αγώνα, ενάντια στον ολοκληρωτισμό, όπου οι μειονότητες δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης, σύμμαχός μας είναι ο κορονοϊός ο ίδιος, ο οποίος έχει εξευτελίσει, μέχρι τώρα, όλους τους μαθητευόμενους μάγους, πολιτικούς, γιατρούς, δημοσιογράφους και τους έχει κάνει να λένε άλλα το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ, σχετικά με τα μέτρα, τις δόσεις, τον χρόνο διάρκειας και αποτελεσματικότητας των κατά συρροή εμβολιασμών.  

Γκρεμίζοντας κάθε εμπόδιο και τείχος ανοσίας, ο covid – 19, ο πιο ικανός κορονοϊός, από όλους, κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας χρησιμοποιώντας το «Green pass των εμβολιασμένων», εξευτελίζοντας, έτσι, τους προέδρους και τους πρωθυπουργούς οι οποίοι τους το χορηγούν σαν ανταμοιβή, για να την «σπάσουν» στους ανεμβολίαστους, έτσι όπως την «έσπαγε» και ο Χίτλερ στους Εβραίους. Αυτή η αλαζονεία και αυθαιρεσία των δικτατόρων έχει σαν αποτέλεσμα την διασπορά του ιού στην κοινότητα με θανατηφόρα αποτελέσματα πάνω στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, που σημαίνει ότι διαπράττονται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Αυτά τα εγκλήματα δεν θα ξεχαστούν και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν, διότι είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, ότι με τα υποχρεωτικά Δωρεάν τεστ σε ΟΛΟΥΣ, μπορεί να εντοπιστεί – ιχνηλατηθεί  – απομονωθεί και εξοντωθεί ο covid – 19.

 Ευτυχώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναγκάστηκε, επιτέλους, να ομολογήσει ότι ο κατά συρροή εμβολιασμός, ο οποίος προτάθηκε από την Pfizer σαν λύση για την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων, πρέπει να σταματήσει εδώ, διότι δεν λειτουργεί, και ότι πρέπει να βρεθεί ένα αποτελεσματικό μη επαναλαμβανόμενο εμβόλιο.

Εγώ, εύχομαι η αναζήτηση εμβολίου για τους κορονοϊούς να βασιστεί αυτή τη φορά στην ιατρική επιστήμη, αποκλειστικά και όχι στην επιστήμη του marketing…

Καλά είναι τα εμβόλια και τα φάρμακα, όμως το παγκόσμιο εμβολιαστικό πείραμα, για την αντιμετώπιση του covid – 19, δεν ξεκίνησε ούτε βασίστηκε στην έτσι και αλλιώς, άγνωστη, μέχρι τότε, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των νέων εμβολίων. Βασίστηκε σε έναν συνδυασμό πολιτικών αποφάσεων, εκβιασμών και μάρκετινγκ με τρομακτική χρήση των Μέσων Μαζικής Χειραγώγησης. Έχουν πέσει πολλά χρήματα για αυτόν τον σκοπό. Δικά μας χρήματα.

Έτσι, αυτό που προβάλλεται σήμερα σαν επιτυχία της επιστήμης και των εμβολίων, είναι μια σκόπιμα ανεστραμμένη πραγματικότητα, διότι, τα δισεκατομμύρια εμβόλια που πουλήθηκαν, δεν πουλήθηκαν επειδή ήταν ασφαλή (ακόμα οι παρενέργειές τους, δεν μας είναι γνωστές), αλλά πουλήθηκαν επειδή, όπως είπε και ο κ. Μπουρλά της Pfizer,· «κάποιος έπεισε κάποιους ότι αυτό μπορεί να συμβεί και ώ του θαύματος συνέβη» και μάλιστα με το αισχρό κέρδος των 52,8% επί του τζίρου… Είναι δηλαδή πολλά τα λεφτά και κάπως έτσι έχουν γίνει δικά τους.

 

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη