Οι νταβατζήδες

Παρ, 12/08/2022 - 06:29

Άντε καλέ! Σιγά! Τι έχουν να κερδίσουν, τα παιδιά σας από κάποιον σαν και εμένα; Κατ’ αρχήν την ώρα που εγώ φεύγω από την αγορά και πάω για το σπίτι, γύρω στις έντεκα και λίγο, τα κοριτσάκια έχουν αρχίσει να φοράνε τα ξέκολα και να ξεπετάγονται από τα στενά για να πάνε στο Λιμάνι να ψυχαγωγηθούν … μέχρι το πρωί.

Ούτε καν χρειάζεται να μου απαγορεύσει κάποιος ή να τους απαγορεύσει η μαμά τους να έχουν επαφές μαζί μου. Πώς και τι να κάνουν μαζί μου, αφού έχω ζητήσει και μου έχουν βάλει φραγή στο Facebook και σε όλα τα μέσα μαζικής δικτύωσης – αποβλάκωσης. Πώς να επικοινωνήσουν μαζί μου; Πώς, δηλαδή θα μπορέσω εγώ (όπως ο Σωκράτης) να διαφθείρω τα ήθη των νέων, και να τους πω όλα αυτά τα δυσάρεστα πράγματα που εδώ και χρόνια γράφω και λέω στους γονείς και τους παππούδες τους;

Σ’ αυτούς, χρόνια τώρα, λέω να κλείσουν τα τουρκοκάναλα και να μην αφήνουν τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή και τις άλλες τουρκοσειρές να τους αλλάζουν τα φώτα με την προπαγάνδα τους. Τους λέω ότι υπάρχει σχέδιο για την χειραγώγησή τους, τον ευνουχισμό τους και την καλλιέργεια νέων προτύπων συμπεριφοράς υπέρ της Τουρκίας.

Δυσαρεστούνται με τα λεγόμενά μου και τρέμουν μη τυχόν και μ’ ακούσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους να λέω τέτοια πράγματα. Όμως πώς να με ακούσουν με τόσο δυνατή μουσική μέσα στο μπαρ; Άλλωστε ο μπάρμαν γνωρίζει ένα σωρό «ενδιαφέροντα» πράγματα και οι έμποροι ναρκωτικών σ’ αυτόν θα απευθυνθούν πρώτα - πρώτα.

Τι να με κάνουν εμένα; Εγώ ασχολούμαι με τα βότανα στα βουνά, με τα μανιτάρια, τα σαλιγκάρια, τις πατελίδες και τους αχινούς και μη φανταστεί κανείς ότι το κάνω σε επαγγελματικό επίπεδο, υπηρετώντας δηλαδή την τουριστική βιομηχανία. Αυτήν την θεωρώ σαν την μεγαλύτερη πληγή του πλανήτη, δηλαδή την πιο ενεργοβόρα και αντιοικολογική δραστηριότητα την οποία επινόησε η Μαφία στην προεπαναστατική Κούβα, το Λας Βέγκας και την Φλώριδα και η οποία έχει εξαπλωθεί σ’ όλον τον πλανήτη σαν την χειρότερη επιδημία. Κάθε δευτερόλεπτο πετάνε στον αέρα εκατοντάδες χιλιάδες μικρά και μεγάλα αεροσκάφη καίγοντας έναν σκασμό καύσιμα, απ’ εκείνα τα οποία σπανίζουν σήμερα, για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γίνονται πόλεμοι για αυτά τα καύσιμα.

Με τον ίδιο τρόπο κτίζονται ολόκληρες τουριστικές πολιτείες για να μην μπορεί να φιλοξενεί ο άνθρωπος τον άνθρωπο στο σπίτι του, το οποίο ήδη υπάρχει. Όχι! Πρέπει να κτιστεί ένας ολόκληρος παράλληλος κόσμος για να εμπορευματοποιηθούν τα πάντα, να φορολογούνται τα πάντα, ακόμα και η φιλία και η φιλοξενία και κυρίως να υπάρχει ΕΛΕΓΧΟΣ του ελεύθερου χρόνου.Ο Ξένιος Δίας έχει ρίξει φωτιά και μας καίει.

Αυτό, αρχικά, η Μαφία η οποία ήθελε να δρα ανεξέλεγκτα μέσα στην διαφθορά, τα ναρκωτικά και την πορνεία δεν το υπολόγισε.

Όταν όμως αποδείχθηκε ότι η τουριστική βιομηχανία είναι ο καλύτερος τρόπος ελέγχου των μαζών και κυρίως του ελεύθερου χρόνου των ανθρώπων, ο οποίος έπρεπε έτσι και αλλιώς να εξαφανιστεί , τότε η Μαφία, μετακόμισε από τους Κόκκινους στους Λευκούς Οίκους και έγινε παγκόσμια εξουσία. Έτσι ο πλανήτης καταστρέφεται στο όνομα της ελεύθερης μετακίνησης και ο άνθρωπος πείσθηκε ότι δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος Εδώ και Τώρα. Η ευτυχία και η απόλαυση έγιναν άπιαστο όνειρο, το οποίο βρίσκεται πάντα κάπου μακριά και μάλιστα όσο πιο μακριά βρίσκεται και όσο πιο πολύ κοστίζει τόσο το … καλύτερο. Αν δεν με πιστεύεται τότε δείτε τις διαφημίσεις της τουριστικής βιομηχανίας.

Τι να μάθουν τα παιδιά σας από εμένα; Να σκέφτονται; Α πα – πα.

Αφού όλο και κάποιος θα βρεθεί να τα προστατεύσει από τις δυσάρεστες σκέψεις. Νταβατζήδες υπάρχουν πολλοί. Από τον αστυνόμο στην Λέσβο ο οποίος προστάτευε τα δεκατριάχρονα και δεκατετράχρονα κοριτσάκια μέχρι τον πακιστανό που σκότωσε εκείνη την δεκαεφτάχρονη η οποία είχε βιαστεί όταν ήταν παιδί. Τότε ήταν που έπρεπε να την αναλάβει ένας επαγγελματίας ψυχολόγος και να την βγάλει από το αδιέξοδο και τον φαύλο κύκλο.

Αυτά τα παιδιά αν δεν βοηθηθούν, τότε, όταν αργότερα τους μιλήσει ένας καλός άνθρωπος, τα λόγια του θα τους φανούν αλλόκοτα, γιατί έχουν συνηθίσει σε άλλες συμπεριφορές. Έτσι, ο μελλοντικός βιαστής τους, κακοποιητής και δολοφόνος, τους φαίνεται πιο οικείος από τον καλό άνθρωπο που θα βρεθεί στον δρόμο τους και τον οποίο θα αποφύγουν γιατί είναι αλλόκοτος, δηλαδή δυσάρεστος.

Όχι πως οι καλοί άνθρωποι δεν … αμάνε. Αμάνε και πάρα αμάνε αλλά όχι ότι να’ ναι, ούτε για κάποιον άλλον λόγο π.χ. για να κάνουνε τους μάγκες και τους άντρες. Αυτοί γνωρίζουν ότι ΕΙΝΑΙ.

Έτσι, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο νταβατζή, ο οποίος πουλάει προστασία και από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο πορνίδιο, το οποίο πέφτει στην παγίδα να ζητήσει προστασία ή κολακεύετε από τέτοιου είδους προσφορές, αποτελούν ένα αδιαίρετο σύνολο και ένα φαύλο κύκλο, όπου το ξύλο δεν το ρίχνει ο νταβατζής στους πελάτες, που δεν θέλουν να πληρώσουν, αλλά στην ίδια την πόρνη.

Στην πραγματικότητα, τα κοριτσάκια, μπορούν να σκεφτούν και να αντιμετωπίσουν τα πάντα, τουλάχιστον σε πνευματικό – λεκτικό επίπεδο και δεν χρειάζονται καμία προστασία, εκτός και δεχθούν σωματική βία και επίθεση, μόνο που τέτοιες επιθέσεις τις κάνουν κατά κανόνα όσοι έχουν την νοοτροπία νταβατζή, για να επιστρέψουμε στο ίδιο σημείο και να ξεκινήσει ο φαύλος κύκλος, από την αρχή.

Αυτό όμως που συμβαίνει σε μικροκλίμακα, δηλαδή σε προσωπικό επίπεδο, συμβαίνει επίσης και σε μεγα – κλίμακα, δηλαδή σε επίπεδο κρατών, όπου κυριαρχεί η σχέση νταβατζή – πόρνης.

Η Ελλάδα, ότι κακό έχει πάθει, το έχει πάθει από τους νταβατζήδες της, με πρώτο και καλύτερο τον αμερικάνο και το ΝΑΤΟ, στην Κύπρο, στα Ίμια, στα Σκόπια, την Ίμβρο, Τένεδο και Κωνσταντινούπολη το 1955 όπου μια χώρα του ΝΑΤΟ με την επιμέλεια της Αμερικής και της Γερμανίας βίασε, σκότωσε, ξεσπίτωσε και εξαφάνισε 200.000 Έλληνες που ζούσαν εκεί και ίδωμεν  διότι αυτό που θα πάθουμε τώρα, προβλέπεται να είναι χειρότερο από την Μικρασιατική Καταστροφή, τότε που είχαμε άλλους νταβατζήδες, αλλά είχαμε την ίδια νοοτροπία και κάναμε τα ίδια λάθη όπως και σήμερα.

Καλή χώνεψη…

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη