Τα χειρότερα έρχονται

Τρί, 23/05/2023 - 15:20

Η κατρακύλα προς το χειρότερο αποτέλεσμα για τον Κώστα Μουτζούρη θα συνεχιστεί μέχρι την διεξαγωγή των Περιφερειακών εκλογών. Η εξέλιξη αυτή είναι συνέπεια της εχθρικής στάσης του Περιφερειάρχη απέναντι στα αιτήματα κοινωνικών ομάδων.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της εμμονής του να προχωρήσει στο μη αναγκαίο έργο της παράκαμψης του Χαλκειούς, καταστρέφοντας πάνω από 30 στρέμματα εύφορης γης. Ενώ μένει ασυγκίνητος στην επικινδυνότητα του δρόμου στην περιοχή του Γρου, αλλά και του δρόμου από την Πλαγιά – Ζυφιά προς Άγιο Γιώργη.

Να επισημανθεί και η άρνηση της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει το έργο αναστήλωσης της Ιεράς Μονής Μουνδών στα Διευχά, όπως και η αδιαφορία της να ασχοληθεί με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βορειοχωρούσοι.

Διαφωτιστικό είναι το απόσπασμα από δημοσίευση της Αλήθειας: "Αρνητικά κρίνει τη θητεία του περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη το 42,1% καθώς 24,6% λέει ότι ήταν κακή και το 17,5% πολύ κακή. Καλή ή πολύ καλή λέει το 35,2%. Πάνω από τους μισούς ερωτώμενους στην έρευνα (ποσοστό 54,4%) λέει μάλλον ή σίγουρα ότι δεν θα ξαναψήφιζε τον κ. Μουτζούρη ενώ 27,9% ότι θα ψήφιζε σίγουρα ή μάλλον."

Στις προηγούμενες εκλογές παρουσιάστηκε ως ο επαναστάτης που δεν σέβεται τους καθιερωμένους θεσμούς της Πολιτείας, αλλά και ως αντάρτης αντιπολιτεύτηκε παντοιοτρόπως την Κυβέρνηση με κορύφωση την αντιδραστική του στάση στο μεταναστευτικό. Έφθασε μάλιστα να ασχημονεί είς βάρος του Πρωθυπουργού της χώρας με την γνωστή άσεμνη χειρονομία του. Υπάρχει ο κίνδυνος για την επανεκλογή του στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές να προσκολληθεί σε κυβερνητικούς παράγοντες, ώστε να πάρει το χρίσμα από τη Ν.Δ. Νομίζω ότι έχουν γνώση οι φύλακες και ιδιαίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα μετά την θριαμβευτική εκλογική του νίκη, θα αποφύγει να κάνει το μεγάλο λάθος να δώσει το δικαίωμα σε επιτήδειους αυλοκόλακες να τον προσεγγίσουν και να τους εμπιστευθεί.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην ηλεκτρονική Δ/νση: https://www.alithia.gr/politiki/pos-krinetai-i-thiteia-toy-kosta-moytzoyri-ti-tha-psifisoyn-oi-polites?

Άλλες απόψεις: Του Χρήστου Κοντογιάννη