Τα Σημεία των Καιρών

Τρί, 02/10/2018 - 20:33
Γεωργούλης Θανάσης

Αυτή τη βδομάδα παρακολουθήσαμε την γενική συνέλευση του ΟΗΕ αλλά και την επίσημη επίσκεψη του τούρκου προέδρου κ. Ερντογάν στην Γερμανία.

Ο κ. Ερντογάν έκανε επίδειξη αλαζονίας μέσα στην γενική συνέλευση και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό, αποχωρώντας την στιγμή που άρχισε να μιλάει ο πρόεδρος Τραμπ, του οποίου τον πάστορα, ξαναλέω, δεν θα απελευθερώσει. Άλλωστε ο Ερντογάν διαθέτει μέσα στον ΟΗΕ κάτι που δεν το διαθέτει ο Τραμπ. Διαθέτει πάνω από εβδομήντα Μουσουλμανικές χώρες που τον ακολουθούν πιστά σαν μια γροθιά, με σχέδιο και φιλοδοξίες που όριο τους έχουν μόνο τον ουρανό. Ο Ερντογάν κάνει ότι θέλει μέσα στον Οργανισμό Ηνωμένων (Μουσουλμανικών) Εθνών και αυτό που θέλει είναι η κυριαρχία του Ισλάμ στον κόσμο, δηλαδή ο Πανισλαμισμός.

          Εδώ και χρόνια παρακολουθώ να το προσπαθεί και να το επιτυγχάνει με συνεχείς επισκέψεις σε Μουσουλμανικές χώρες ιδίως της Βόρειας και υποσαχάριας Αφρικής οργανώνοντας την στρατηγική μετακίνηση πληθυσμών προς την Ευρώπη την οποία απέτυχε να κατακτήσει ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

          Ο Καντάφι είχε πει ότι για την κατάκτηση της Ευρώπης δεν χρειάζονται όπλα. Μπορούμε να στρέψουμε τους νόμους της Ευρώπης ενάντια στην ίδια την Ευρώπη και να επωφεληθούμε ειδικά από τους νόμους περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

          Αυτήν την σκέψη του Καντάφι που τον έφαγε ο Ερντογάν την πήγε ένα βήμα παρακάτω αναγκάζοντας την Ευρώπη όχι μόνο να χρησιμοποιήσει τους νόμους της ενάντια στον ίδιο της τον εαυτό αλλά επίσης να χρηματοδοτήσει η ίδια την διαδικασία της καταστροφής του ίδιου της του πολιτισμού.

          Στο προηγούμενο κείμενο που δημοσίευσα, γράφω: Σε αυτόν τον πόλεμο το υβριδικό και το πρωτότυπο το εισήγαγε ο κ. Σώρος με τις ΜΚΟ του, οι οποίες ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν την δουλειά, που σε άλλες εποχές, την έκανε ο στρατός,δία της βίας  δηλαδή την μετακίνηση πληθυσμών για στρατηγικούς λόγους.

          Την στιγμή δηλαδή που οι Ευρωπαίοι πολιτικοί πιστεύουν ότι η Τουρκία πρέπει να βοηθηθεί επειδή έχουν μαζευτεί εκατομμύρια μετανάστες και πρόσφυγες στο έδαφός της, την ίδια στιγμή σκάβουν τον λάκκο τους και το λάκκο μας επειδή αυτή η συγκέντρωση γίνεται από πρόθεση. Πρόκειται για το όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης.

          Όσον αφορά την Ελλάδα, τα βόρεια σύνορά μας, τα έκλεισαν οι Σλάβοι ψευτομακεδόνες των Σκοπίων υψώνοντας φράχτες, εκπλήσσοντας τον κ. Τσίπρα και τον αναγκάζουν σήμερα να πέφτει σε αντιφάσεις. Εγώ γνωρίζω πως λειτουργεί ο Γερμανο Τουρκικός Άξονας γι’ αυτό μπόρεσα να προβλέψω το κλείσιμο των συνόρων και δεν εκπλήσσομαι ούτε για τις επιστροφές των μουσουλμάνων μεταναστών από την Γερμανία στην Ελλάδα, οι οποίες εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, δηλαδή τον ταχύτερο εξισλαμισμό της Ελλάδας. Άλλωστε όπως είναι γνωστό αυτοί οι δυο λαοί έχουν αναγάγει την μετακίνηση πληθυσμών σε … τέχνη.

          Έτσι, όταν ο Τσίπρας επιτίθεται στους Ευρωσκεπτικιστές της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Τσεχίας ή της Ουγγαρίας και σε όλους όσους έχουν καταλάβει το τι παίζεται με τον κ. Ερντογάν τον Μεγαλοπρεπή και υψώνουν φράχτες, παίζει το παιχνίδι του Ερντογάν. Ονομάζει τους άλλους φασίστες, ακροδεξιούς, απάνθρωπους και ισλαμοφοβικούς, ενώ για τους Σκοπιανούς και τον Ζάεφ που έκλεισαν τα σύνορά τους και ρήμαξαν στο ξύλο (oncamera), τους μετανάστες δεν λέει τίποτα. Αυτό δεν είναι συνεπής πολιτική. Είναι απάτη.

Αυτές οι αντιφάσεις, δηλαδή τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα περί ανθρωπισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που έλεγε ο Καντάφι τότε και λέει ο Ερντογάν και ο Τσίπρας σήμερα, θα έπρεπε να προβληματίσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ διότι οι υπόλοιποι θα δημιούργησουν κάποια στιγμή το δικό τους κόμμα δηλαδή το Ισλαμικό.

          Οι γεωστρατηγικές αναλύσεις και προβλέψεις, όσο πιο επιτυχημένες είναι τόσο πιο αδιάφορους αφήνουν τους πολιτικάντηδες, οι οποίοι πιστεύουν ότι αν θέλουν να έχουν κομματικό μέλλον, πρέπει να μην ασχολούνται με τόσο καυτά και σοβαρά θέματα όπως είναι η αποκάλυψη της αλήθειας και οι προβλέψεις. Πιστεύουν ότι δουλειά του πολιτικάντη είναι να τα μπαλώνει, να λέει ψέματα και να ελπίζει ότι αυτοί που τον ακούνε είναι αρκετά βλάκες για να τον πιστέψουν. Είδα την φρίκη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα πολλών σημαντικών ανθρώπων (μη μουσουλμάνων), όταν μιλούσε στον ΟΗΕ ο Τσίπρας.

Οι Μουσουλμάνοι απλά χειροκροτούσαν….

Παρακολούθησα επίσης την συνέντευξη τύπου που έδωσαν ο Ερντογάν και η Μέρκελ στη Γερμανία. Στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Φιλελεύθερος έχουν πρόβλημα με τον Καμένο, ο Skai μποϊκοτάρεται, όμως όλα αυτά δεν συγκρίνονται μ’ αυτά που τραβάνε οι δημοσιογράφοι κάπου αλλού.

          Ο Τούρκος δημοσιογράφος π.χ. που δημοσίευσε το video με τα φορτηγά των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας να παραδίδουν όπλα, πιθανόν Ελληνικά, στους μαχητές της ISIS, που τώρα βρίσκονται στη Μόρια, δεν τόλμησε να εμφανιστεί, επειδή καταζητείται. Ο άλλος που τόλμησε να εμφανιστεί και να ρωτήσει για τους φυλακισμένους στην Τουρκία είδαμε oncamera να τον συλλαμβάνει βίαια η Γερμανική αστυνομία και να τον τρέχει, επειδή η κ. Μέρκελ ενδιαφέρεται για το καλό της Γερμανικής (πολεμικής) Βιομηχανίας. Ο Ερντογάν ενδιαφέρεται για το καλό των Μουσουλμάνων που κυβερνά και ο Π. Καμένος για το καλό του … σκέτο.

          Είναι φανερό ότι υπάρχουν διαφορές όμως εδώ και αιώνες, έτσι γίνονται οι δουλειές μεταξύ Γερμανίας - Τουρκίας. Πάντως όποιος νομίζει ότι ο Γερμανο – Τουρκικός Άξονας δεν περνάει μέσα από τα Σκόπια και ότι δεν συνδέεται με το μεταναστευτικό πρόβλημα  δεν γνωρίζει ή είναι πολιτικάντης και μας το κρύβει.

          Σε κάτι τέτοιους τύπους ο Ερντογανικός ΟΗΕ και ο κ. Σώρος, όταν έχουν κέφια, δίνουν το βραβείο της ανοικτής παλάμης για τις υπηρεσίες τους.

          Αυτό είναι ένα από τα «Σημεία των Καιρών» κύριε Τσίπρα…

          Στα Σημεία των Καιρών αποκαλύπτεται επίσης ότι πολύ σύντομα ο κ. Σώρος θα πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας επειδή λέει ότι τελευταία ενοχλεί αυτούς που τον «γέννησαν».

          Επίσης, λέει ότι έτσι όπως δημιουργήθηκε και διαλύθηκε η Κοινωνία των Εθνών μεταξύ Πρώτου και Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, με τον ίδιο τρόπο και για τον ίδιο λόγο θα διαλυθεί ο ΟΗΕ μεταξύ του Δεύτερου και του Τρίτου.

          Αυτή όμως η διάλυση του Ερντογανικού ΟΗΕ, θα συμβεί επίσης και στην Γερμανική Ευρώπη και λέει ότι στο τέλος το καλό και το Δίκαιο θα ξανανικήσει όπως στον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

          Δεν λέει κάτι για την Αγιά Σοφιά που είναι σαν να μην υπάρχει, όμως λέει ότι όλα θα αρχίσουν όταν ο θύτης ζητήσει από τα θύματά του, να του προπληρώσουν την δολοφονία τους και τα έξοδα μετακίνησης και παραμονής, πράγμα που ήδη συμβαίνει. Θα έρχεται, λέει, ο κλέφτης στο σπίτι σου όχι για κλέψει αλλά για να σε διώξει απ’ αυτό και να μείνει εκείνος και αν αντισταθείς, τότε οι φασίστες θα αρχίσουν να σε λένε, λέει, φασίστα, οι ακροδεξιοί ακροδεξιό, οι χριστιανοφοβικοί ισλαμοφοβικό και οι απάνθρωποι απάνθρωπο για να καταλάβεις, επιτέλους όσο μπουμπουνοκέφαλος και αν είσαι, ότι το παιχνίδι είναι στιμένο και ότι ο πόλεμος έχει ήδη αρχήσει.

Άλλες απόψεις:   Του Θανάση Γεωργούλη