
Οι Ίωνες ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 34' αλλά λύγισαν στα τελευταία έξι λεπτά και έτσι ο Αθηναϊκός που θεωρείται εκ των φαβορί για άνοδο νίκησε στον Βύρωνα με 81-73 για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της National league 2 μπάσκετ ανδρών. Η χιώτικη ομάδα που ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 44-41 έκανε πολύ καλή εμφάνιση παίρνοντας διαφορές μέχρι και 8 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο και αν είχε αποφύγει κάποια φτηνά λάθη στο τέλος θα μπορούσε να πάρει την νίκη. Την επόμενη αγωνιστική οι Ίωνες θα αντιμετωπίσουν στην Χίο τον ΚΑΟ Μελισσίων.
Στους άλλους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της National league 2 μπάσκετ ανδρών είχαμε:
Έσπερος Καλλιθέας-Αγία Παρασκευή 63-79,Φανάρια Νάξου-Κάδμος Θηβών 71-79,ΚΑΟ Μελισσίων-Ιπποκράτης Κω 62-56 και Απόλλων-Πρωτέας Σχηματαρίου 77-68.
Για το τουρνουά Womens Rising stars K16 της ΕΟΚ η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του ΒΑΟΛ έχασε με 77-34 από τον Προμηθέα Πάτρας και αποκλείστηκε από την συνέχεια.





































