Χίος, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου

Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα του αγώνα και του πρωταθλητισμού

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 13/10/2017 - 20:22

«Υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα» , ανέφερε ο διευθυντής του ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» Μιχ. Μπελέγρης, παρουσιάζοντας τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες ιστιοπλοΐας, Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, καλεσμένες του Ομίλου Τσάκου, μέσω του Κοινωφελούς Ιδρύματος .

Στην γεμάτη αίθουσα του ιδρύματος, το απόγευμα της Παρασκευής, απέναντι σε ένα «δύσκολο» κοινό, αυτό των νέων ανθρώπων, οι ελληνίδες πρωταθλήτριες μίλησαν για την πορεία της ζωής τους, τα πρώτα βήματα στον ναυταθλητισμό, τις καθημερινές δυσκολίες αλλά και την επιβράβευση, που ήρθε με τα χρυσά μετάλλια, ενώ αναφερόμενες στο μέλλον τόνισαν ότι επόμενος στόχος είναι η Ολυμπιάδα του 2020.

Η θάλασσα είναι η ζωή μας, αλλά και η διαφυγή  από την καθημερινότητα, ανέφεραν προτρέποντας τα παιδιά να ασχοληθούν με τον ναυταθλητισμό, λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει τον μεγαλύτερο θαλάσσιο στίβο αλλά δυστυχώς μικρό ποσοστό αθλητών.

Οι πρωταθλήτριες συνομίλησαν με τους νεαρούς ακροατές και απάντησαν στις ερωτήσεις τους ενώ οι ομιλίες θα συνεχιστούν αύριο στα Καρδάμυλα και την Κυριακή στις Οινούσσες. 

 

Υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 18/12/2018 - 11:32

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ιωνικό Κολυμβητήριο «Χριστουγεννιάτικη Επίδειξη Κολύμβησης» για αθλητές γεννηθέντες από το 2010 έως το 2014!

Στο τέλος της επίδειξης θα ακολουθήσει φωτογράφηση , βράβευση καθώς και ένα μικρό πάρτι με μουσική και φαγητό!Κόστος συμμετοχής : 3 ευρώ ανά αθλητή
Παρακαλούνται οι γονείς να δηλώσουν συμμετοχή και να καταβάλουν το ποσό στην γραμματεία των συλλόγων τους έως την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ.