Χίος, Παρασκευή 5 Ιουνίου

Ευλογημένο και το ΚΙΝΑΛ

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 21/06/2019 - 21:05

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 21-6-2019,τις εθιμοτυπικές του επισκέψεις ο υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής βουλευτής Χίου Γεώργιος Αμέντας, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΤΑΧ κύριο Ιάκωβο Αμύγδαλο, όπου ενημερώθηκε για το πρόγραμμα leader και τις δυνατότητες που παρέχει στο νησί μας. Κατόπιν σε θερμό κλίμα βρέθηκε με τον Δήμαρχο Χίου Μανώλη Βουρνού.
Οι σημερινές επισκέψεις του κυρίου Αμέντα ολοκληρώθηκαν με την συνάντηση που είχε με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσών κ.κ. Μάρκο με τον οποίο αντάλαξαν απόψεις για διάφορα ζητήματα που απασχολούν το νησί μας.
 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης