«Όλα είναι προγραμματισμένα»;…

Πέμ, 07/12/2023 - 07:40

«Όλα είναι προγραμματισμένα», μου έγραψε σε μήνυμα που μου έστειλε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου, κ. Ελένη Κανταράκη, αναφορικά με τις επισημάνσεις μου για το πάρκινγκ και όχι μόνο του νοσηλευτικού μας ιδρύματος. Ακολουθεί η δική μου παρατήρηση.

Όπως σημειώνει «η Τεχνική Υπηρεσία αυτή τη στιγμή ασχολείται με την παιδιατρική και μαιευτική κλινική για εξασφάλιση των ποιοτικών νοσηλειών των πολιτών. Σχεδιάζεται μια αναμόρφωση του εξωτερικού χώρου και του πάρκινγκ αλλά και παρεμβάσεων κατόπιν αδειών. Τίποτα δεν ξεχνάμε. Θα στείλουμε ολοκληρωμένη πρόταση στο Δήμο και θα συμβάλλουμε στην υλοποίησή του. Όσον αφορά το μηχάνημα προτεραιότητας δεν έχει ζημιά και η προϊσταμένη έχει τον πλήρη έλεγχο και την εποπτεία για την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Κατ΄ αρχάς να ευχαριστήσω την κα διοικήτρια και χαίρομαι που όλα είναι προγραμματισμένα όπως τονίζει. Και καλά κάνει η «Τεχνική Υπηρεσία που ασχολείται με την παιδιατρική και μαιευτική κλινική για εξασφάλιση των ποιοτικών νοσηλειών των πολιτών», όπως υπογραμμίζει. Αναρωτιέμαι όμως, τόσο δύσκολο είναι να ριχτούν καμιά δεκαριά φτυαριές τσιμέντο μέσα στις λακκούβες και για την ποιοτική εξυπηρέτηση των «πελατών»; Και τώρα το χειμώνα με τις βροχές η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο δραματική.

Όσον αφορά το μηχάνημα προτεραιότητας, το οποίο όπως αναφέρει δεν έχει ζημιά, τότε γιατί δεν είναι σε λειτουργία και ταλαιπωρείται κάθε πρωί τόσος κόσμος; Και τι σόι έλεγχο και εποπτεία έχει η προϊσταμένη για την εξυπηρέτηση των πολιτών, αφού δεν λειτουργεί; Το μήνυμα το έλαβα προχτές το μεσημέρι, αλλά χτες η συσκευή προτεραιότητας λειτουργούσε μεν, αλλά δεν λειτουργούσε ο πίνακας με τους αντίστοιχους αριθμούς πάνω από τις θυρίδες, οπότε ο κόσμος και πάλι δεν ήξερε τη σειρά του… Δώρον άδωρον.

Του Δημήτρη Φρεζούλη

dimfre@yahoo.gr

Σχετικά Άρθρα