Οργή και αγανάκτηση!

Τρί, 10/05/2022 - 07:33
Οργή και αγανάκτηση για το μπούλινγκ εις βάρος του Μιχάλη Σταυριανού

Ευτυχώς, ουσιαστικά, το σύνολο της χιακής κοινωνίας καταδικάζει συμπεριφορές όπως αυτή που δημοσίευσα χτες για τον Μιχάλη… Ξεχείλισε η οργή και η αγανάκτηση που μεταφράστηκε σε 534 αντιδράσεις και 90 κοινοποιήσεις για να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι. Δεκάδες και τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα που δέχτηκα για εκείνους που τον έβαλαν στόχο. Να διευκρινίσω ότι δεν ξέρω τα ονόματα αυτών των ανεγκέφαλων και από το Δήμο δεν υπήρξε καμία αντίδραση, προς το παρόν. Ενδεικτικά παρουσιάζω κάποια από τα οργισμένα μηνύματα κι ας με συγχωρήσουν οι υπόλοιποι που δεν γράφω τα αντίστοιχα δικά τους που κι αυτοί καταδίκασαν το μπούλινγκ εις βάρος του Μιχάλη.      

***Παναγιώτης Νικήτας

Δημήτρη καλά έκανες! Πρέπει να λάβει γνώση και το σωματείο (και θεωρώ ότι θα γίνει και θα πράξει ανάλογα). Ο πολύ αγαπητός σε όλους μας κ. Μιχάλης του ήθους, της εργατικότητας, της καλοσύνης και της πραότητας δεν είναι μόνος... είμαστε μαζί του!

***Ζηνοβία Καλι

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ευαίσθητοι άνθρωποι όπως ο κος Μιχάλης πέφτουν θύματα πειράγματος από νταήδες! Είναι ένα τραγικό κοινωνικό φαινόμενο που παρατηρούμε αρχής γενομένης από το σχολικό περιβάλλον (…). Από 'κεί και πέρα, επειδή η Χίος είναι μικρή ας γίνουμε όλοι τείχος προστασίας για τον κο Μιχάλη και για κάθε κο Μιχάλη όταν αντιλαμβανόμαστε τέτοια φαινόμενα.

***Πέτρος Νίκη Φλάμου

Έχω εμπειρία για το φίλο μου το Μικέ, το τι άνθρωπος είναι, εάν υπάρχει φιλότιμο και ανθρωπιά πρέπει άμεσα να διαταχθεί ΕΔΕ.

***Νίκος Στρουμπάκης

Πρέπει να γίνουν ρόμπα αυτοί που πειράζουν μια αθώα ψυχή & να τους διώξουν με συνοπτικές διαδικασίες. Ναι, να αλλάξει πια η κοινωνία Και στη Χίο!

***Δημήτρης Κούβακας

Θα τον βρω και θα βοηθήσω όπως μπορώ (…). Πρόκειται για έναν πολύ έντιμο και εργατικό άνθρωπο που προσφέρει στην κοινωνία.

***Βαλάντης Κυτριλάκης

Κάθε άνθρωπος έχει την προσωπικότητά του, τις αδυναμίες, τις δυνατότητές του και τον χαρακτήρα. Εκεί πάνω να στηρίζεσαι κύριε Μιχαλη γιατί είσαι ξεχωριστός όπως κάθε άνθρωπος στην κοινωνία (…) με άξια προσφορά σε αυτήν. Πες τους τι σε ενοχλεί, συγχώρεσέ τους γιατί το πρόβλημα το έχουν αυτοί, χαμογέλα και συνέχισε...

***Ηλίας Κωστάλας

Μάλλον ο Μικές με την εργατικότητά του χαλάει την "πιάτσα" σε κάποιους. Άοκνος εργάτης του Δήμου, γεμάτος καλοσύνη, πανέξυπνος με καλό χιούμορ και πολλή ευαισθησία. Αυτός είναι ο ξεχωριστός άνθρωπος Μικές. Παραπάνω ευαίσθητος όμως και δεν ξέρω αν αυτό είναι προσόν ή ελάττωμα . Ίσως αυτό βρήκαν σαν αδυναμία οι "μάγκες" και του δυσκολεύουν τη ζωή. Όσοι τον γνωρίζουμε πρέπει άμεσα να βρεθούμε δίπλα του, χωρίς πίεση όμως, απλά ένα ενδιαφέρον για να νιώσει ότι παρά την απουσία των γονιών του δεν είναι μόνος. Μπράβο Δημήτρη για την ανάρτησή σου. Τέτοια θέματα πρέπει να αναδεικνύονται.

***Λάμπρος Αποστολής

Μάλλον θεωρείται μαγκιά να κάνουν μπούλινγκ σε ένα έντιμο και πολύ καλό παιδί.

Επειδή έχω άποψη από πολύ κοντά σε συγκεκριμένο μαγαζί υπάρχουν και άλλα άτομα που σε στυλ πλάκας δημιουργούν πρόβλημα σε αυτό το παιδί. Καλό θα είναι οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου μαγαζιού να κόψουν τον βήχα σε αυτούς τους εξυπνάκηδες.  Μπράβο Δημήτρη για την ευαισθησία σου στο θέμα αυτό.

***Marcy Kakitsi

Να επιλειφθούν του θέματος οι αρμόδιοι. Εν έτει 2022 απαγορεύεται να υπάρχει μπούλινγκ.

***Dimitria Iasonas Stroggilou

Είναι ένα πολύ καλό παιδί λογικό, έξυπνο, εργατικό και φιλότιμο. Αρετές που σπανίζουν στις μέρες μας. Αναρωτιέμαι αν αυτοί οι δήθεν καλύτεροί του μπορούν να συγκριθούν μαζί του. Ντροπή και αίσχος.

***Sofi Xalkoysi

Ο κ. Μικές τους ενοχλεί με την εργατικότητά του απ’ ό,τι φαίνεται... Αυτα τα καλόπαιδα δεν έχουν ονόματα;... Να αναφερθούν σε ανώτερους και να πάρουν το δρόμο τους!

***Dimos Kontomathios

Αυτά τα κοπρόσκυλα τα έχω προειδοποιήσει δύο φορές. Και με παίρνει τηλ. ο Μικές και συνέχεια πάω να τον προστατεύσω. Αν δεν λάβουν μέτρα άλλοι θα πάρω και εγώ άλλα μέτρα. Είναι η τελευταία φορά. Ψευτόμαγκες, άνανδροι. Τον Μικεδάκο βρήκατε ρε, που είναι και ο μόνος που δουλεύει;

Του Δημήτρη Φρεζούλη

Σχετικά Άρθρα