270.000 ευρώ για ενίσχυση της ΜΕΘ απο την Περιφέρεια

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 03/09/2020 - 13:30

Στήριξη στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου και ειδικότερα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προσφέρει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καθώς το χρηματοδοτεί με 270.000 ευρώ για αγορά εξοπλισμού.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο «η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επενδύει στην ενίσχυση του τομέα της Υγείας προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την πρόκληση της πανδημίας του κορωνοϊού».

«Το ποσό που μας δίνει η Περιφέρεια είναι καθοριστικό για την ενίσχυση της ΜΕΘ», ανέφερε η διοικητής του Νοσοκομείου Χίου Ελένη Κανταράκη τονίζοντας ότι υπάρχει άριστη συνεργασία.

«Έχουμε σχεδιασμό για 7 κλίνες στην ΜΕΘ , με δυο από αυτές ναι είναι αποκλειστικά για ασθενείς με κορωνοϊό», υπογράμμισε η κ. Κανταράκη συμπληρώνοντας ότι παράλληλα έρχεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

270.000_eyro_gia_enishysi_tis_monadas_entatikis_therapeias_toy_skylitseioy

Σχετικά Άρθρα