Χίος, Τρίτη 4 Αυγούστου

Aναβλήθηκε το θέμα της παραχώρησης των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ στην σημερινή συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής

Πέμ, 15/02/2018 - 14:21

Αναβλήθηκε για την επόμενη Πέμπτη η συζήτηση του θέματος για την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ, από την Λιμενική επιτροπή, καθώς δεν υπήρχε κάποιος από τους μελετητές να απαντήσει στις διευκρινιστικές ερωτήσεις των μελών της επιτροπής.
Έτσι ο πρόεδρος της Αντώνης Κέφης αποφάσισε να οριστεί νέα  συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα την παραχώρηση των  εγκαταστάσεων του ΝΟΧ  την επομένη  εβδομάδα.

«Καλό θα ήταν να βρίσκεται στην επόμενη συνεδρίαση και ο μελετητής  για να έχουμε μια πλήρη εικόνα των εγκαταστάσεων, έτσι ώστε να μπορούμε να αποφασίσουμε με πλήρη σαφήνεια αν θα το παραχωρήσουμε ή όχι» ανέφερε ο κ. Κέφης.

Προβληματισμός πάντως επικράτησε στα μέλη της Λιμενικής  επιτροπής τόσο ως προς τους όρους χρήσης που θα τεθούν όσο και στο χρονικό διάστημα που θα δοθεί ο χώρος, καθώς υπάρχει σε εκκρεμότητα   το master plan του λιμανιού που αν ποτέ εφαρμοστεί δεσμεύει ένα τμήμα των εγκαταστάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 03/08/2020 - 18:11

Το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 πανηγυρίζει με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα ο Ιερός Ναός Αγίου Αιμιλιανού Καλλιμασιάς, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

 

Ώρα 7.00 μ.μ. Τιμητική δια θαλάσσης μεταφορά της ιεράς εικόνας του Αγίου και απόδοση τιμών από τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Χίου, από το λιμάνι του Αγίου Ιωάννου ως τον μόλο του Αγίου Αιμιλιανού. Υποδοχή από τον Ιερό Κλήρο, τις Αρχές και τον Λαό και λιτάνευση ως τον Ιερό Ναό.

 

Ώρα 7.30 μ.μ. ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου. 

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

 

Ώρα 7.00 π.μ. Πανηγυρικός Όρθρος μετά αρτοκλασίας και Θεία Λειτουργία (Ιερατικό Συλλείτουργο).

Παρασκευή και προσφορά σε όλους του παραδοσιακού χταποδοπίλαφου, σύμφωνα με το έθιμο.

 

Ώρα 7.00 μ.μ. Μεθεόρτιος Εσπερινός.