
Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής του σχετικά με το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2023 από 21 έως 31 Αυγούστου στον Μάναγρο της Βολισσού, ευχαριστεί για την προσέλευση των γονέων και κηδεμόνων που άμεσα ανταποκρίθηκαν και κάλυψαν όλες τις υπάρχουσες θέσεις, αλλά παράλληλα γνωστοποιεί ότι δυστυχώς υπάρχει έλλειψη σε συνοδούς και γι'αυτό παρατείνει την περίοδο για την υποβολή αιτήσεων έως και την Παρασκευή 18 Αυγούστου με την ελπίδα ότι θα καλυφθούν και αυτές οι θέσεις, ώστε να πραγματοποιηθεί για μία ακόμη χρονιά το κατασκηνωτικό τους πρόγραμμα.
Η συμμετοχή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΠΣΑμεΑ αφορά άτομα με αναπηρία ηλικίας 10 έως 50 ετών.
"Επειδή η εξεύρεση συνοδών είναι ζητούμενο, αλλά και απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία, παρακαλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες να προτείνουν σε συνοδούς που γνωρίζουν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Κ.Π. Όλοι οι συνοδοί θα αποζημιωθούν για τις υπηρεσίες τους και θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν θετικά στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους", αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.
Οι αιτήσεις συμμετοχής των συνοδών μπορούν να κατατίθονται στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ Δημοκρατίας 8 (δίπλα στο ΚΕΠ Δ. Χίου), τηλ.2271024194 έως Παρασκευή από τις 8πμ μέχρι τις 4μμ. ή ηλεκτρονικά στο mail: ameachio@otenet.gr. Μέχρι τις 18 Αυγούστου 2023.
(Σημείωση: Την αίτηση συνοδών, μπορείτε να την δείτε συνημμένα στη συγκεκριμένη δημοσίευση σε μορφή PDF).




































