Ασφαλές και... εμβολιασμένο το Γηροκομείο Χίου στον Κάμπο

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 28/01/2021 - 12:26

Εκτός από τρεις τρόφιμους, όλοι οι υπόλοιποι διαμένοντες στο Γηροκομείο Χίου, μαζί με το σύνολο των εργαζομένων, αλλά και τον Πρόεδρο, Δημήτρη Σαρρή, έβαλαν χθες την πρώτη δόση του εμβολίου για τον covid 19.

“O πρώτος εμβολιασμός είναι ο προθάλαμος του 2ου”, ανέφερε σήμερα από το Ράδιο “Αλήθεια” ο Δ. Σαρρής, λέγοντας ότι το 2ο δεκαήμερο του Φλεβάρη θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός εμβολιασμός τους, οπότε μέχρι τότε εξακολουθούν να είναι σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα στο γηροκομείο.

Έτσι εκτός του προσωπικού απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο άλλων ατόμων και τα επισκεπτήρια.

Περιγράφοντας τη διαδικασία του εμβολιασμού ο κος Σαρρής ανέφερε ότι δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για πρόβλημα σε κανένα από τα άτομα που εμβολιάστηκαν.

Αρκετά προβληματισμένος σε σχέση με όσα λέγονται και γράφονται ο ίδιος δεν έκρυψε ότι ρώτησε κορυφαίους γιατρούς που ήταν υπέρμαχοι της διαδικασίας και δήλωσε ότι υιοθετεί τα λεχθέντα από τους ειδικούς γιατί -όπως είπε χαρακτηριστικά- δεν θέλει με κανέναν τρόπο να αισθάνεται ότι έστω και εξ’ αμελείας μπορεί να φέρει την ευθύνη της μετάδοσης του ιού σε άλλο άτομο.

emvoliastikan_oi_perissoteroi_trofimoi_toy_girokomeioy_hioy

Σχετικά Άρθρα