Αυξημένοι τροχονομικοί έλεγχοι στον πηγαιμό για την Αγ. Μαρκέλλα

Και από Αυγώνυμα και από Αίπος - Βολισσό
Ακούστε το ηχιτικό
Τετ, 21/07/2021 - 13:10
Ηχητικό απόσπασμα: 

Στον πηγαιμό για την Αγία Μαρκέλλα, σήμερα και αύριο, έντονη θα είναι η παρουσία αστυνομικών τόσο στο οδικό δίκτυο Χίος - Αμανή, όσο και στο Χίος - Αυγώνυμα.

Όπως είπε πριν από λίγο στο Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ  ο Δ/της του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, Παντελής Καλανδρόπουλος, θα διενεργούνται τροχονομικοί έλεγχοι και συνέστησε στους οδηγούς να τηρούν τον ΚΟΚ με ιδιαίτερη έμφαση στην χρήση κράνους, ζώνης ασφαλείας, ανάπτυξη χαμηλών ταχυτήτων και φυσικά σε καμία περίπτωση να μην οδηγήσουν αν έχουν καταναλώσει αλκοόλ.

Εκτός από τους συγκεκριμένους οδικούς άξονες τροχονομικά μέτρα για τη διευκόλυνση της αυξημένης -όπως αναμένουν- κίνησης θα εφαρμοστούν και στο τμήμα από Βολισσό προς Αγία Μαρκέλλα, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλων θα εφαρμοστούν μέτρα τάξης, που αφορούν μεταξύ άλλων και τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.

Ο κος Καλανδρόπουλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στους περιπατητές σημειώνοντας ότι θα πρέπει να κινούνται στο άκρο της οδού και αντίθετα προς την κατεύθυνση των οχημάτων κατά τη μετακίνησή τους, τις νυχτερινές ώρες, να έχουν μαζί τους φακό (που να κοιτά προς το οδόστρωμα) και να φορούν ανοιχτόχρωμα ρούχα ή με αντανακλαστικά στοιχεία.

Σχετικά Άρθρα