Δεκάδες κούτες με είδη πρώτης ανάγκης από την ΑΕΝ Μηχανικών στην Εύβοια

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 13/08/2021 - 13:28

Η δοκιμασία των κατοίκων της Εύβοιας συγκίνησε και κινητοποίησε δεκάδες συλλόγους και φορείς στην Χιο που συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να στηρίξουν τους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν.

Ανάμεσα τους και ο Σύλλογος Σπουδαστών της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου που σε χρόνο ρεκόρ συγκέντρωσε δεκάδες κούτες με τρόφιμα, ρούχα και οτιδήποτε θα μπορούσε να ανακουφίσει και να βοηθήσει τους πυρόπληκτους.

«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα μας ήταν μεγάλη από τους σπουδαστές και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό», ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου των σπουδαστων Χρήστος Καστρίτσης ενώ στο ίδιο πλαίσιο ήταν και οι δηλώσεις του σπουδαστή της ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών Εμμανουήλ Τόπακα.

Ιδιαίτερα συγκινημένος φάνηκε ο διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Γιάννης Μάργαρης, με καταγωγή από την Εύβοια, που αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία των σπουδαστών και εξέφρασε την συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη του για αυτή την προσπάθεια.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και τις οικογένειες τους καθώς και την μεταφορική Μαρνέρη που θα κάνει δωρεάν αυτή την μεταφορά», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ με ιδιαίτερη συγκίνηση για τον τόπο καταγωγής του υπογράμμισε «ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα συνδράμουμε να ξαναδούμε την Εύβοια που γνωρίζαμε».

 

dekades_koytes_me_eidi_protis_anagkis_gia_tin_eyvoia_apo_tin_aen_mihanikon

Σχετικά Άρθρα