Έφθασε ο Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός Χρονομέτρησης στο Ιωνικό Κολυμβητήριο

Τετ, 17/07/2019 - 13:52

Έφτασε στο Ιωνικό Κολυμβητήριο ο Ηλεκτρονικός εξοπλισμός χρονομέτρησης, ένα έργο που σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Νίκο Λαμπρινούδη, με την εγκατάσταση του το Ιωνικό Κολυμβητήριο Δήμου Χίου πάει αρκετά βήματα μπροστά στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού και της πιστοποιημένης χρονομέτρησης για αγώνες υψηλού επιπέδου.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Βορείου Αιγαίου είναι προϋπολογισμού 284.000€ και έφθασε στο σημείο υλοποίησης του πολύ γρήγορα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ.Λαμπρινούδης στην ΑΛΗΘΕΙΑ, η προμήθεια και εγκατάσταση του Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Χρονομέτρησης αποτελεί τη μεγαλύτερη παρέμβαση που έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια, μετά από την επόμενη φυσικά που είναι η Ενεργειακή αναβάθμιση ύψους 3.742.000€ και η αντικατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού ύψους 1.000.000€.

«Η Δημοτική αρχή  Βουρνού αφήνει στο Ιωνικό Κολυμβητήριο έργο και παρακαταθήκη ύψους άνω των 5 εκατ.€ έτσι ώστε αυτό να αξιοποιηθεί στο προσεχές μέλλον στο μεγαλύτερο βαθμό», τόνισε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ.

Σχετικά Άρθρα