Ένας νέος παπάς... γεμάτος χρήσιμες εμπειρίες ζωής, με αυθορμητισμό και πίστη

Τετ, 13/01/2021 - 06:29

Με μια εξαιρετικά όμορφη και επιτυχημένη επιλογή θέματος ξεκινά με την αρχή της νέας χρονιάς η Εκπομπή ''Κατευθυνθήτω'' με τον Γιάννη Χονδρέλη στην Αλήθεια ΤV το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 5.00 μ.μ. και την Κυριακή 17/1/21 στις 3.00 μ.μ.

Ένας νέος σε ηλικία αλλά πλούσιος σε χρήσιμες εμπειρίες ζωής... και πρόσφατα Χειροτονημένος Ιερέας, μιλά μέσα από την καρδιά του στο τηλεοπτικό κοινό, για πολλά πράγματα που είναι μες τη ζωή μας τις τελευταίες 2 δεκαετίες. Εξιστορώντας τη δική του διαδρομή μέσα από τις ερωτήσεις του Γιάννη Χονδρέλη, μιλά για τον καλό καιρό και για την οικονομική κρίση...

Διηγείται πως σπούδασε στη Φλώρινα που είναι σταυροδρόμι Βαλκανικών πολιτισμών, αλλά και τι αντιμετώπισε σαν άνθρωπος όταν εργάστηκε στη ΒΙΑΛ σε πολύ υπεύθυνο πόστο, έχοντας να κάνει με ψυχές εγκλωβισμένες κι απεγνωσμένες που αναζητούσαν μία διέξοδο.

Πάντα πρόθυμος να συνεισφέρει σε κάθε καλό με τον πιο απλό και φυσικό τρόπο, όπως θα διαπιστώσει ο καθένας που θα παρακολουθήσει τη συνέντευξη, έγινε τελικά Ιερέας αφού ανταποκρίθηκε με καλή καρδιά στην κλήση και τη... σύμπτωση που τον οδήγησε σε αυτό...

Όπως λέει και ο ίδιος στη συνέντευξη για όλους μας, υπάρχει μια στιγμή που ο Χριστός μας καλεί σε κάτι... αρκεί να το δούμε και να απαντήσουμε.

Ο πατέρας Θεόφιλος Τσιγαλάκης διάλεξε να υπηρετήσει με το ξεκίνημά του ως ιερέας, την αγαπημένη του ενορία στο χωριό Βουνό της Νότιας Χίου... με ''την ευχή και τη μεσιτεία'', όπως λέει ο ίδιος... ''του αειμνήστου πατέρα Αποστόλου Λάρδα''.   

 

Σχετικά Άρθρα