Ενημέρωση και προετοιμασία ενεργειών, διεξαγωγής Σεμιναρίου - Ημερίδας στα πλαίσια της ασκήσεως Σεισμού σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας

Δευ, 01/02/2021 - 16:56

Σας γνωρίζουμε ότι, την 02 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο - Ημερίδα που είχε αναβληθεί λόγω τεχνικού προβλήματος την 11η Δεκεμβρίου 2021.

Το Σεμινάριο - Ημερίδα, θα διεξαχθεί μέσω διαδικτυακής τηλεδιάσκεψης από την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://www.e:presence.gov.gr., με θέματα:

α. «Σεισμός και Προστασία στον Εργασιακό Χώρο - Εμπειρίες και Διδάγματα την περίοδο της Πανδημίας» (ΟΑΣΠ)

β. Αρμοδιότητες υπηρεσιών σε Επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας για την προετοιμασία αντιμετώπισης σεισμικών φαινομένων. (Π.Ε. Χίου, Δήμος Χίου)

Το Σεμινάριο - Ημερίδα απευθύνεται στο προσωπικό των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, των Δήμων: Χίου, Οινουσσών και Ηρωικής νήσου Ψαρών και της Βιβλιοθήκης «Αδαμάντιος Κοραής».

Για την σύνδεση σας απαιτείται να εγκαταστήσετε το «Zoom Client for Meetings», (https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe), προτού δοκιμάσετε να συνδεθείτε την τηλεδιάσκεψη.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες που δεν έχουν λάβει στο e-mail στους την πρόσκληση από την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://www.e:presence.gov.gr, να ενημερώσουν άμεσα στο e-mail: i.kountouriadis@chios.pvaigaiou.gov.gr., για την καταχώρηση τους στο σύστημα.

Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου - Ημερίδας, σας το επισυνάπτουμε συνημμένα στο παρόν έγγραφο μας.
Είμαστε στην διάθεση σας για διευκρινήσεις και πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα