Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Ενημέρωση και συντονισμός για την αποφυγή Δασικών Πυρκαγιών

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 28/06/2019 - 14:37

Με στόχο να μην υπάρξουν δασικές ή άλλες πυρκαγιές με καταστροφικά αποτελέσματα τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, και με το βάρος να «πέφτει» στον συντονισμό που απαιτείται, συνεδρίασε χθες το απόγευμα το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής ενότητας Χίου.

Η πρόληψη των πυρκαγιών με ενημέρωση αλλά και φύλαξη από τους ίδιους τους πολίτες είναι το καλύτερο μέτρο, κατά τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης που συμπλήρωσε ότι από τον Φεβρουάριο έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο από την Περιφερειακή ενότητα Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 16:03

Με τους φόρους που έχουν να επιβληθεί  στα καπνικά προϊόντα δυστυχώς πλέον δεν προκαλούν έκπληξη οι συνεχείς αναφορές στο αστυνομικό δελτίο για συλλήψεις ατόμων που έχουν στην κατοχή τους λαθραία τσιγάρα κ.λ.π.

Μια τέτοια ανακοίνωση έχουμε και σήμερα που αφορά στη σύλληψη στη Χίο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας , ενός αλλοδαπού ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου και κατασχέθηκαν -470- πακέτα τσιγάρα, τα οποία όπως διακριβώθηκε δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ενδεικτικές ταινίες φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

(φωτογραφία αρχείου)