Χίος, Τρίτη 14 Ιουλίου

Επανήλθαν στην κανονικότητα τα δημοτολόγια και ληξιαρχεία, δεν είναι ακόμα προσβάσιμο το Μητρώο Πολιτών

Τρί, 23/01/2018 - 15:31

Επανήλθε στην κανονικότητα η λειτουργία των δημοτολογίων που από σήμερα μπορούν, όπως και τα ΚΕΠ, να εξυπηρετούν τους πολίτες εκδίδοντας διάφορα πιστοποιητικά, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που έγιναν στο σύστημα σύνδεσης online 1.036 υπηρεσιώνΛηξιαρχείου και 325 υπηρεσιών Δημοτολογίου, καθώς και του Ειδικού Ληξιαρχείου Αθηνών, στα πλαίσια της δημιουργίας του Μητρώου Πολιτών.

Όπως είπε στην «Α» η δ/ντρια του ΚΕΠ Δήμου Χίου, Λίτσα Λύκου, το σύστημα άνοιξε από σήμερα (με μια μέρα καθυστέρηση), προς το παρόν δεν είναι προσβάσιμη η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα, κάτι που δεν γνωρίζουν προς το παρόν πότε θα γίνει.

Για το διάστημα που δεν μπορούσαν να χορηγήσουν πιστοποιητικά, όπως είπε, δεν παρατηρήθηκε κάποιο πρόβλημα και όσοι έπρεπε να εξυπηρετηθούν, λόγω ανάγκης, αυτό γίνονταν χειρόγραφα.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 18:01

Δεν ξέρουμε τι θέλει να πεί ο Δήμος με το παρακάτω δελτίο τύπου, που μας έστειλε, εκτός από το επαναβεβαιώσει την παροιμία "πονάει δόντι κόβει κεφάλι".

Ότι επικινδυνότητα και να υπάρχει οι δρόμοι δεν κόβονται.

Τρία χρόνια έχουν κόψει δρόμο προς τα Οθωμανικά Λουτρά!

16 μήνες έχουν κόψει την Ευστρ. Αργέντη!

Ένα χρόνο σχεδόν ανέχονται την παρανομία του Νοσοκομείου να έχει κόψει τμήμα της Μιχ. Λιβανού έξω από το παλιό Μαιευτήριο!

Ας βρούν άλλη τεχνική λύση, οι δρόμοι δεν κόβονται.

Ακολουθεί το έγγραφο που προσπαθεί να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το από 26/06/2020, αρ.πρωτ.ΥΠΠΟ/ΓΔΑΜΤΕ/ΥΝΜΤΕΒΑ/210534/25614/1001 έγγραφο της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων, σχετικά με την επικινδυνότητα ετοιμόρροπου κτίσματος στην οδό Αννας  Κομνηνής 3 στο Φρούριο Χίου, η Δ/νση Τ.Υ.Δ.Χίου προχώρησε στην απαγόρευση της διέλευσης οχημάτων ,προς αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων σε περιοίκους και πεζούς.

Το παρόν έγγραφο έχει κοινοποιηθεί και στον ιδιοκτήτη, ο οποίος καλείται για την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.