Επισκευάζεται ο παιδικός σταθμός Βαρβασίου

"Στόχος μας να λειτουργήσει και βρεφικό τμήμα τον επόμενο χρόνο" αναφέρουν Κάρμαντζης - Μανάρας
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 11/02/2021 - 14:13

«Εργοτάξιο» έχουν γίνει οι εξωτερικοί χώροι του Παιδικού Σταθμού Βαρβασίου καθώς επισκευάζονται όλα τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

«Έχουμε βάλει προτεραιότητα να επισκευάσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν σε σχολικές μονάδες και αθλητικούς χωρους», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης υπογραμμίζοντας την άριστη συνεργασία με το Νομικό πρόσωπο και τους εργαζόμενους.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Μανάρας συμπλήρωσε ότι η άμεση εξασφάλιση της χρηματοδότησης από την Δημοτικη Αρχή βοηθά στο να γίνονται όλες οι επισκευαστικές εργασίες που απαιτούνται στις δομές, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο καλύτερη εξυπηρέτηση στους πολίτες και ασφάλεια στους ωφελουμένους.

«Στον παιδικό σταθμό Βαρβασίου υπήρχαν προβλήματα με τις επικαλύψεις που αποκαθιστούμε, έγιναν παρεμβάσεις και στην κεντρική θέρμανση ενώ αγοράστηκε και νέος ηλιακός», τόνισε ο κ. Μανάρας, υπογραμμίζοντας ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν και στο εσωτερικό του σταθμού.

Κλείνοντας, ο ίδιος δήλωσε: «Στόχος μας είναι από την επόμενη χρονιά να λειτουργήσει και βρεφικό τμήμα προσφέροντας έτσι διέξοδο στους γονείς προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε το σύνολο των αιτήσεων που κατατίθενται κάθε Σεπτέμβρη».

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου και του προέδρου του Νομικού προσώπου οι εργασίες γίνονται με αυτεπιστασία από το προσωπικό του οργανισμού.

proteraiotita_mas_sholikes_monades_kai_athlitikoi_horoi

Σχετικά Άρθρα