Επιστροφή στην κανονικότητα για τα καταστήματα εστίασης

ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΦΕ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 25/05/2020 - 13:45

Σε ρυθμούς κανονικότητας επιστρέφουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες, καθώς από σήμερα 25 Μαΐου ξεκινά η επαναναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης.

Από τις πρωινές ώρες ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι ξεκίνησαν μετά από δυο μήνες να εξυπηρετούν τους πελάτες που έσπευσαν να απολαύσουν τον καφέ τους μετά από δυο σχεδόν μήνες, που ήταν κλειστά τα καταστήματα εστίασης.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες τα καταστήματα τηρούν τα μέτρα που έχει δώσει το Υπουργείο δηλαδή την απόσταση των τραπεζοκαθισμάτων, την  τοποθέτηση αντισηπτικών αλλά και την υποχρεωτική χρήση μάσκας και γαντιών από τους εργαζόμενους.

Οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλο αυτό το διάστημα, χαρακτήρισαν θετικά τα μέτρα στήριξης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση ενώ αναφορικά με την επικείμενη μείωση του φόρου προστιθέμενης αξίας τόνισαν ότι δεν υπάρχει η πρόθεση να μετακυλιστεί  στον πελάτη καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, το ίδιο έγινε και όταν υπήρξε αύξηση των συντελεστών.

tirontas_ta_metra_anoixan_simera_kafe_kai_tavernes

Σχετικά Άρθρα