Ερχεται πάλι χιόνι και κρύο

Σάβ, 12/01/2019 - 06:42

Εκτός από τις βροχές που θα έχουμε και σήμερα με μια βελτίωση την Κυριακή, τη Δευτέρα 14/1 ο Μετεοπρογνώστης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ Νίκος Χάψας, σημειώνει στην πρόγνωση του ότι αναμένεται ηλιοφάνεια με σταδιακά αυξανόμενες νεφώσεις και προς το απόγευμα και έπειτα αναμένεται ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν/Δ 3-4 μποφόρ,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-11οC.

Την Τρίτη 15/1 τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι και η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας μετά το μεσημέρι. Από αργά το απόγευμα της Τρίτης και μέχρι το πρωί της Τετάρτης αναμένονται αξιόλογες χιονοπτώσεις μέχρι και τα πεδινά. Οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι αρκετές, ωστόσο μπορεί και να υπάρξουν μικρές αποκλίσεις.

Την Τετάρτη 16/1 από το μεσημέρι αναμένεται βελτίωση του καιρού,ωστόσο το κρύο θα είναι έντονο. Από την Πέμπτη 17/1 αναμένεται στροφή των ανέμων σε νοτιάδες 3-4 μποφόρ,σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας και την Παρασκευή,τέλος,αναμένονται σταδιακά αυξανόμενες νεφώσεις με πιθανότητα βροχών από το μεσημέρι.

 

Σχετικά Άρθρα