Χίος, Τετάρτη 24 Ιουλίου

Έρχονται...μηνύσεις για τους "αδιάφορους" ιδιοκτήτες ετοιμόρροπων κτιρίων

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΥΡΝΟΥΣ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 23/04/2019 - 12:48

Ακόμη και ένδικα μέσα προτίθεται να χρησιμοποιήσει ο Δήμος Χίου κατά των ιδιοκτητών ακίνητων που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της τεχνικής υπηρεσίας, αναφορικά με τα ετοιμόρροπα κτίρια και θέτουν σε κίνδυνο πεζούς και οχήματα.

Το παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, με αφορμή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην οδό Ευστρατίου Αργέντη, που η πτώση σοβάδων από νεοκλασικό κτίριο, την κράτησε κλειστή για περισσότερο από μια εβδομάδα, δημιουργώντας προβλήματα στους καταστηματάρχες της περιοχής.

Η οδός άνοιξε για τους πεζούς με την τοποθέτηση ενός μεταλλικού σκελετού, που επιτρέπει την διέλευση τους, αλλά δυσκολεύει την κίνηση των οχημάτων.

Ο Δήμος από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να βρει λύση, επικοινωνώντας με τους ιδιοκτήτες και τις υπηρεσίες τόνισε ο δήμαρχος, ενώ για την  «λύση» του στεγάστρου που επιλέχτηκε, τόνισε ότι για την διέλευση οχημάτων, λόγω διαστάσεων, μόνο η τροχαία μπορεί να αποφασίσει.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 24/07/2019 - 10:51

Kαταρτίστηκαν οι οριστικοί Πίνακες  και αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ με τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς 2019

Όπως αναφέρει η σχετική  ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν τα οριστικά αποτελέσματα της αίτηση τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr)