Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Έρχονται...μηνύσεις για τους "αδιάφορους" ιδιοκτήτες ετοιμόρροπων κτιρίων

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΥΡΝΟΥΣ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 23/04/2019 - 12:48

Ακόμη και ένδικα μέσα προτίθεται να χρησιμοποιήσει ο Δήμος Χίου κατά των ιδιοκτητών ακίνητων που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της τεχνικής υπηρεσίας, αναφορικά με τα ετοιμόρροπα κτίρια και θέτουν σε κίνδυνο πεζούς και οχήματα.

Το παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, με αφορμή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην οδό Ευστρατίου Αργέντη, που η πτώση σοβάδων από νεοκλασικό κτίριο, την κράτησε κλειστή για περισσότερο από μια εβδομάδα, δημιουργώντας προβλήματα στους καταστηματάρχες της περιοχής.

Η οδός άνοιξε για τους πεζούς με την τοποθέτηση ενός μεταλλικού σκελετού, που επιτρέπει την διέλευση τους, αλλά δυσκολεύει την κίνηση των οχημάτων.

Ο Δήμος από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να βρει λύση, επικοινωνώντας με τους ιδιοκτήτες και τις υπηρεσίες τόνισε ο δήμαρχος, ενώ για την  «λύση» του στεγάστρου που επιλέχτηκε, τόνισε ότι για την διέλευση οχημάτων, λόγω διαστάσεων, μόνο η τροχαία μπορεί να αποφασίσει.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 29/05/2020 - 06:21
Γιώργης Ζώας

Ο Γιώργος Ζώας είναι ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Χίου, που προέκυψε μετά τις εκλογές της Ένωσης στις 22 Μαϊου. 

Στις άλλες θέσεις του Δ.Σ. εξελέγησαν οι: Κωνσταντίνος Κοτσάνης, αντιπρόεδρος, Σουλτάνα Δούρα, γενική γραμματέας, Νικόλαος Κολλιάρος, ταμίας και μέλη οι Εμμανουήλ Μιμίδης, Κωνσταντίνος Βασιλάκης και Κωνσταντίνος Τρικύλας.

Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία εξελέγησαν οι Κωνσταντίνος Κοτσάνης και Γιώργος Ζώας και για το νομαρχιακό τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ οι Ματθαίος Χρυσούλης και Νικόλαος Κολλιάρος.